Η Ανδριόλα θεωρεί σίγουρη την πρόκριση

Η Ανδριόλα θεωρεί σίγουρη την πρόκριση

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θεωρώ αυτονόητο ότι θα πρέπει να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τερματίζοντας στην πρώτη 20άδα του σύνθετου ατομικού». Με αυτά τα λόγια η Ελίνα Ανδριόλα δηλώνει τους στόχους της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ρυθμικής γυμναστικής (Πάτρα, 16-23 Σεπτεμβρίου). Τις τελευταίες εβδομάδες η πρωταθλήτριά μας στο ατομικό τραυματίστηκε, αλλά τώρα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το όνειρό της: «Αισθάνομαι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έχω ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα που με ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Στόχος μου στη διοργάνωση θα είναι να μπω στην οκτάδα του σύνθετου ατομικού, αλλά και στις αντίστοιχες οκτάδες των τελικών στα τέσσερα όργανα. Πιστεύω ότι έχω κάπως περισσότερες ελπίδες για μια διάκριση στο στεφάνι, που είναι και το αγαπημένο μου όργανο», υπογράμμισε, ενώ η προπονήτρια της Νέλη Ασένοβα πρόσθεσε: «Περιμένουμε ένα πλασάρισμα στην οκτάδα τόσο στο σύνθετο ατομικό όσο και στα τέσσερα όργανα. Γιατί όχι, ακόμα και να διεκδικήσουμε κάποιο μετάλλιο σ’ έναν από τους τελικούς οργάνων».

Υπεράνθρωπη προσπάθεια με καθημερινές τριπλές προπονήσεις έκανε η Μορφούλα Ντώνα προκειμένου να βρεθεί κοντά στο παλιό της επίπεδο: «Εχω προπονηθεί μόλις δύο μήνες, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας, αλλά αισθάνομαι έτοιμη να χορέψω και να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Αν έρθει μια θέση στην 20άδα του σύνθετου ατομικού, που δίνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, φυσικά θα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά με τις δεδομένες συνθήκες το πιο σημαντικό θα είναι να απολαύσω τη συμμετοχή μου», υπογράμμισε, ενώ πανέτοιμη είναι και η «πιτσιρίκα» της ομάδας, Ευαγγελία Γκουντρουμπή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή