ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Φανέλες… ανθρωπιάς

Το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ανθρωπιά τους έδειξαν πέντε Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, και ένας ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Οι Αμανατίδης, Κυργιάκος (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γκέκας (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Καπάνταης (Αρμίνια Μπίλεφελντ) και ο συμπαίκτης του, Γιάννης Μασμανίδης, διέθεσαν τις φανέλες που φορούν -όταν αγωνίζονται με τους συλλόγους τους- σε πλειστηριασμό, μέσω του διαδικτύου. Ο πλειστηριασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί υπέρ των πυροπαθών της Πελοποννήσου και της Εύβοιας. Η ιδέα και η πρωτοβουλία ανήκε στην αθλητική εφημερίδα «Sportbild».

ΑΓΓΛΙΑ – ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Θύμα μεθυσμένου ο Φέργκι

Ενας μεθυσμένος άντρας χτύπησε τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον στα γεννητικά όργανα τη Δευτέρα έξω από σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο. Ο 43χρονος από τη Σκωτία συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Το δικαστήριο έμαθε επίσης ότι πριν από το γεγονός ο άντρας είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι βότκα και μερικές «βαριές» μπύρες…

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αίτημα… σχίσματος

Η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απάντησε αρνητικά στο αίτημα των τοπικών αρχών της Καταλωνίας, στα ανατολικά της χώρας για φιλικό της «εθνικής» ομάδας της Καταλωνίας με τις ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου. Ο επίσημος λόγος ήταν οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Ισπανίας στις 13 και 17 του μηνός, αν και οι αιτίες της άρνησης είναι σαφώς πολιτικές.

ΑΡΜΕΝΙΑ

«Εφυγε» ο Πόρτερφιλντ

Ο προπονητής της Εθνικής Αρμενίας και παλιά δόξα των βρετανικών γηπέδων, Ιαν Πόρτερφιλντ, έχασε προχτές τη μάχη με τον καρκίνο των εντέρων στην ηλικία των 61 ετών. Ο Πόρτερφιλντ έμεινε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου για το τέρμα του στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας του 1973 με το οποίο η δεύτερης κατηγορίας Σάντερλαντ νίκησε την ομάδα, πρότυπο της εποχής, Λιντς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή