Αγώνας δρόμου για Γκαλέτι

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον αγώνα της Τρίτης με τη Λάτσιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αργεντινός άσος που είχε αποχωρίσει με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της παρουσίας του στο παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς. Το ευχάριστο είναι ότι γλύτωσε τη θλάση και υπάρχει μικρή αισιοδοξία ότι τελικώς θα καταφέρει να παίξει. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να το πει αυτό με βεβαιότητα. Οπως γνωστοποιήθηκε χθες απ’ το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ο Γκαλέτι ένιωθε καλύτερα και η κλινική του εικόνα ήταν βελτιωμένη, καθώς είχε υποχωρήσει το οίδημα. Φυσικά, δεν προπονήθηκε και έκανε θεραπεία.

Ο Ραούλ Μπράβο ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ακολούθησε εντατική ατομική προπόνηση τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο και ενδέχεται σήμερα να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ραντεβού με τη Λάτσιο. Ο Παπαδόπουλος συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Μάρκο Νε που προέρχεται από ίωση, έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και των υποχρεώσεων που είχαν οι διεθνείς οι οποίοι έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η σημερινή προπόνηση και εκείνη της Κυριακής θα γίνουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι θύρες, ωστόσο, θα είναι κλειστές για τον κόσμο.

Β Παρατηρητής του αγώνα με τη Λάτσιο θα είναι ο Ελβετός Ζακ Αντενέν και  παρατηρητής διαιτησίας ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Βαλεντάιν, όπως ενημέρωσε χθες η UEFA τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει ο σκάουτερ της Γιουβέντους της Ντέγιαν Βασίλιεφ, ενώ τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΦΗ θα δει ο σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης, Χουν Φάζλιτς. Ακόμη στην Ιταλία θα βρεθεί το Σάββατο ο Τάκης Λεμονής, ώστε να κατασκοπεύσει τη Λάτσιο στην αναμέτρηση του Καμπιονάτο με την Εμπολι. Οι Νινιάδης και Μπάντοβιτς θα είναι την Τρίτη στη Μαδρίτη για να δουν τον άλλο αγώνα του ομίλου του Ολυμπιακού, Ρεάλ – Βέρντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή