ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε επιτυχή επέμβαση δισκοκήλης υποβλήθηκε χθες ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις. Ο Λιθουανός γκαρντ σε δύο μήνες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα παρκέ. Στο μεταξύ, ο Τσάρλι Μπελ μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα θα απαντήσει στους Πειραιώτες, αλλά ο Πίνι Γκέρσον δείχνει να εγκαταλείπει την περίπτωσή του και να στρέφεται ξανά στον Κιθ ΜακΛίοντ.

ΑΡΗΣ: Στην Ιταλία συνεχίζεται από χθες η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με τις Τεράμο, Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπεσίκτας. Ο Καναδός τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Γκόρντον Χέρμπερτ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε, μεταξύ άλλων, για τη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων φιλικών: «Οι αγώνες στην Ιταλία θα μας δώσουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις».

ΑΕΚ: Σήμερα το πρωί θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στο χέρι, στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Κώστας Χαρίσης, από τον ορθοπεδικό της ομάδας, Περικλή Παπαλό. Ωστόσο, εκτός από τον «πονοκέφαλο» του Κώστα Χαρίση, ο Αγγελος Κορωνιός ανησυχεί και για τον Αμάρα Σι, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Χωρίς τον Μίροσλαβ Τόντιτς θα αγωνιστεί στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Πανερυθραϊκό (σήμερα 19.30) και τον Πανιώνιο (αύριο 17.30) η ομάδα της Ρόδου. Ο Βόσνιος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα που «κληρονόμησε» στη φιλική αναμέτρηση με τον Διαγόρα και έμεινε εκτός αποστολής.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Χωρίς τον Νίκο Πέττα θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα της Πάτρας στο φιλικό που θα δώσει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος Ελληνας φόργουορντ υποφέρει από τενοντίτιδα και ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον ξεκουράσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή