Η τρίτη θέση στόχος του πόλο

Η τρίτη θέση στόχος του πόλο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει αύριο η εθνική μας ομάδα πόλο των εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Μάλτα. Χθες έχασε από τη σαφώς ανώτερη Ουγγαρία με 7-12 (0-3, 2-3, 3-4, 2-2) και αύριο θ’ αντιμετωπίσει την Κροατία, που ηττήθη από τη Σερβία με 9-12. Η ομάδα μας κάποια στιγμή μείωσε τη διαφορά στα τρία γκολ (από 5-10 σε 7-10), αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Οι Γούνας 3, Κουτσιαλής, Μπατάκης, Κουρλιάφτης και Χαριτάκης πέτυχαν τα γκολ της Ελλάδος.

«Ο,τι καταφέραμε μέχρι τώρα, το καταφέραμε γιατί παίξαμε σωστά ως ομάδα. Σήμερα, δυστυχώς, δεν το κάναμε, είχαμε λάθος επιλογές, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά και το πληρώσαμε. Η Ουγγαρία εμφανίστηκε πιο πλήρης από εμάς και έπαιξε καλύτερα. Παρουσιαστήκαμε πολύ λίγοι για το παιχνίδι, χωρίς ψυχή και πειθαρχία. Επρεπε να δουλέψουμε σαν την καλύτερη μηχανή για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της Ουγγαρίας», δήλωσε ο προπονητής, Τάσος Δούμπας.

Την ανωτερότητα της Ουγγαρίας παραδέχθηκαν και οι Αλέξανδρος Γούνας και Νίκος Μπατάκης. Επισήμαναν, πάντως, ότι και οι δύο τους και ο Κουτσιαλής εδώ και ημέρες παίζουν με πυρετό.

Τ’ άλλα αποτελέσματα: Θέσεις 5η – 8η: Μαυροβούνιο – Σλοβακία 13-4, Ιταλία – Ολλανδία 18-7. Θέσεις 9η-12η: Ισπανία – Γαλλία 12-7, Σλοβενία – Τουρκία 10-14. 13η-16η: Ρουμανία – Λευκορωσία 10-8, Πολωνία – Μάλτα 8-4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή