«Μετασεισμοί» σε Γαλλία και Πορτογαλία

«Μετασεισμοί» σε Γαλλία και Πορτογαλία

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σε Γαλλία και Πορτογαλία προκάλεσαν τα αποτελέσματα της Τετάρτης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τους Σκωτσέζους να θριαμβεύουν με 1-0 μέσα στο Παρίσι και τους φιναλίστ του 2004 να παραχωρούν ισοπαλία 1-1 στη Λισσαβώνα στους Σέρβους.

Ο γαλλικός Τύπος χθες ασκούσε σκληρή κριτική στον Ραϊμόν Ντομενέκ και τις επιλογές του από τον πάγκο, τονίζοντας ότι πήγε στράφι η λευκή ισοπαλία στο Μιλάνο. «Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο δεν έμοιαζε με ομάδας που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη», είπε διπλωματικά ο σέντερ μπακ των «μπλε» Λιλιάν Τιράμ. «Πρόκειται για καταστροφή, ένα πολύ κακό αποτέλεσμα».

Η Ιταλία, που πέρασε μπροστά από τους Γάλλους, είναι ικανοποιημένη από την εμφάνιση στο Κίεβο και τη νίκη με 2-1 επί των Ουκρανών, αλλά όλοι τονίζουν ότι το κρίσιμο ματς θα είναι αυτό με τη Σκωτία εκτός έδρας σε δύο μήνες. Από την άλλη, ο τεχνικός των Ουκρανών, Ολεγκ Μπλαχίν, τα έβαλε με τον Τύπο της χώρας του λέγοντας ότι έχει καταραστεί την ομάδα του!

Επεισόδιο

Θέμα μεγάλο έχει δημιουργηθεί στην Πορτογαλία μετά τη νέα εντός έδρας ισοπαλία, που τη φέρνει πιο κοντά στον αποκλεισμό. Η UEFA ανακοίνωσε ότι άρχισε επίσημη έρευνα για το επεισόδιο μεταξύ του Βραζιλιάνου προπονητή των Πορτογάλων, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, και του αμυντικού της Σερβίας, Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Στο βίντεο φαίνεται ο κ. Σκολάρι να επιχειρεί να γρονθοκοπήσει τον Σέρβο, που εκείνη την ώρα διαπληκτιζόταν με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Παράλληλα, η βορειοϊρλανδική ομοσπονδία θα ερευνήσει αναφορές για συμπλοκή μεταξύ δύο διεθνών της, των Κιθ Γκιλέσπι και Τζορτζ Μακάρτνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή