Γκολ αγάπης στο τουρνουά του Παναθηναϊκού

Γκολ αγάπης στο τουρνουά του Παναθηναϊκού

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουρνουά αγάπης σήμερα στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής θα παίξουν μπάλα με σκοπό να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στην προσπάθεια οικονομικής ανακούφισης των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών. Ολα τα έσοδα (εισιτήρια, διαφημιστικά έσοδα, τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες) από το τουρνουά που διοργανώνεται απόψε (18.00) στη Λεωφόρο, θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, με τη φιλοδοξία να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και ταυτόχρονα να δοθεί ένα «μήνυμα» ότι το γενικότερο ενδιαφέρον δεν έσβησε μαζί με τις φωτιές. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10, 15, 30 και 50 ευρώ και θα συνεισφέρουν όλοι, από τους διαιτητές μέχρι και τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το τουρνουά. Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας 45 λεπτών. Ο πρώτος αγώνας (18.00) θα είναι Ηρακλής – Πανιώνιος, ο δεύτερος (19.00) Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και ο τρίτος (20.00) Παναθηναϊκός – Ηρακλής.

Πέρα από τον «ιερό» σκοπό του, το τουρνουά αυτό προσφέρει στις τρεις ομάδες την ευκαιρία να βρουν λίγο ρυθμό μετά τη μακρά διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής και των εκλογών. Ο Πεσέιρο θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αλλά είναι αμφίβολο αν θα θεωρήσει αυτά τα παιχνίδια ως «πρόβα τζενεράλε» για τον αγώνα με την Αρτμέντια, την ερχόμενη Πέμπτη. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, χωρίς κάποια απ’ αυτές να είναι αυτή που έχει κατά νου να παρατάξει στην Μπρατσιλάβα. Οι δέκα διεθνείς επέστρεψαν, θα είναι στη διάθεσή του και οι περισσότεροι θα χρησιμοποιηθούν έστω και λίγο. Ο Σέριτς μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά θέλει μερικές μέρες μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ χωρίς προβλήματα έβγαλαν το πρόγραμμα τόσο ο Ν’ Ντιογέ, όσο και ο Μάλαρτζ. Ισως όμως να μην παίξουν (ή να παίξουν λίγο) σήμερα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

– Την υπόσχεση ότι θα γυρίσει δυνατός έδωσε ο Σωτήρης Λεοντίου, βγαίνοντας από το νοσοκομείο μετά πέντε ημέρες νοσηλείας. Για έξι εβδομάδες θα είναι σε πλήρη ακινησία και σιγά σιγά θα αρχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή