ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΛΗ

Ψάχνουν προκρίσεις για Πεκίνο

Να επιστρέψουν από το Αζερμπαϊτζάν, ει δυνατόν, με πέντε προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα επιδιώξουν οι Ελληνες πρωταθλητές της πάλης. Από τη Δευτέρα και έως τις 23 το μηνός θα διεξαχθούν τα παγκόσμια πρωταθλήματα ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας και γυναικών και οι οκτώ καλύτεροι κάθε κατηγορίας προσφέρουν στη χώρα τους συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Την πρόκριση εξασφαλίζει η χώρα, όχι ο αθλητής. Σύμφωνα με την τεχνική σύμβουλο της ομοσπονδίας, Λία Νικολάου, η Ελλάς μπορεί από το πρωτάθλημα να πάρει δύο θέσεις στην ελευθέρα, δύο στις γυναίκες και μία στην ελληνορωμαϊκή. Θέσεις μπορεί να κερδίσει και από το πρωτάθλημα Ευρώπης του 2008 (ένας σε κάθε κατηγορία) και από τα δύο προολυμπιακά τουρνουά, που θα γίνουν μετά. Τις ελληνικές ομάδες απαρτίζουν οι: Ελληνορωμαϊκή: 55 κ.: Αρτ. Κιουρεγκιάν, 60: Χρ. Γκίκας, 66: Ευγ. Πεντόρετς, 74: Σ. Σολόντκης, 84: Ντ. Χαρεμπασβίλι, 96: Γ. Κουτσιούμπας, 120: Παν. Παπαδόπουλος. Ελευθέρα: 55: Αμ. Καρντάνοφ, 60: Θ. Ιακωβίδης, 66: Απ. Τασκούδης, 74: Εμζ. Μπετινίδης, 84: Λαζ. Λοϊζίδης, 96: Ορ. Λεωνίδης, 120: Στ. Τοπαλίδης. Γυναίκες: 48: Φ. Ψαθά, 51: Ευδ. Παυλίδου, 55: Σ. Πουμπουρίδου, 63: Αγ. Παπαβασιλείου, 72: Μ. – Λ. Βρυώνη.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ

Παίζουν για το χάλκινο

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει σήμερα η εθνική μας ομάδα πόλο των εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Μάλτα. Αντίπαλός της θα είναι η Κροατία. Η Ουγγαρία και η Σερβία θα παίξουν για το χρυσό μετάλλιο. Αγωνίζονται, επίσης Μαυροβούνιο – Ιταλία (5η-6η θέση) και Ολλανδία – Σλοβακία (7η-8η).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Αγωνίζονται δύο

Οι Αρης Κοτανίδης (73 κ.) και Ταριέλ Ζιντιρίδης (66) «παίζουν» σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο, που γίνεται στη Βραζιλία. Οι Ελληνες που αγωνίστηκαν στην «πρεμιέρα» δεν κατόρθωσαν να διακριθούν. Ο Διονύσης Ηλιάδης (100) σημείωσε από μία νίκη και ήττα, ενώ ο Βασίλης Ηλιάδης (+100) υπέστη μία ήττα. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι: 100 κ.: Κορέα (Βραζιλία), +100 κ.: Ρινέρ (Γαλλία). Γυναίκες: 78: Λαμπόρντε (Κούβα), +78: Γουέν Τονγκ (Κίνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή