«Παντρεμένος» με την Αρσεναλ…

«Παντρεμένος» με την Αρσεναλ…

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παντρεμένος με την Αρσεναλ δηλώνει ότι είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός, ύστερα από 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους «κανονιέρηδες», δεν σκέφτεται τον εαυτό του μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

«Πάντα έβλεπα την προπονητική σαν τον γάμο, με ξεκάθαρους κανονισμούς. Ολοι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Η ομάδα ήταν πάντα στο πλευρό μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Μου έδωσε την ελευθερία να δουλέψω και να εφαρμόσω τις ιδέες μου. Είχα την πλήρη στήριξη από τους φιλάθλους και τη διοίκηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που μπορείς να έχεις στη δουλειά σου», λίγες ημέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, για άλλα τρία χρόνια.

Ο Βενγκέρ ανέλαβε την Αρσεναλ την 1η Οκτωβρίου του 1996 και στη διάρκεια της θητείας του την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1998, 2002, 2004), τεσσάρων Κυπέλλων (1998, 2002, 2003, 2005) και ισάριθμων Σούπερ Καπ (1998, 1999, 2002, 2004), ενώ έχει ψηφιστεί τρεις φορές κορυφαίος προπονητής της χρονιάς (1998, 2002, 2004).

– Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τραυματίστηκε στον σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού στη διάρκεια του αγώνα με την Ιντερ, αναμένεται ότι θα δώσει το «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ (31/10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή