Η «Βαβέλ» του Τραπατόνι κόντρα στην ΑΕΚ

Η «Βαβέλ» του Τραπατόνι κόντρα στην ΑΕΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εισροή των κεφαλαίων του Ντίτερ Μάτεσιτς, ο οποίος έχει στην κατοχή του δύο ομάδες της F1 (τις πρώην Jaguar και Minardi), την εταιρεία Red Bull, τα Swarovski, τους Metrostars της Νέας Υόρκης και φυσικά τη Σάλτσμπουργκ, αντίπαλο της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA, έχει μετατρέψει τον αυστριακό σύλλογο σε πολυεθνική εταιρεία.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του πολύ ψηλά, ξοδεύει αρκετά χρήματα σε μεταγραφές, ενώ έχει χρίσει επίτιμο πρόεδρο τον Φρανς Μπεκενμπάουερ! Στον πάγκο της κάθεται ο γεμάτος τίτλους Τζιοβάνι Τραπατόνι, ενώ τα μεγάλα αστέρια της είναι οι Κόβατς, Τσίκλερ και Λόκβεντς.

«Φωτιά» η Σαραγόσα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του Αρη θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν, εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Η Ρεάλ Σαραγόσα είναι μία από τις πιο σταθερές και αξιόπιστες ομάδες της πριμέρα ντιβιθιόν. Μάλιστα, τα τελευταία δυο χρόνια έχει αλλάξει νοοτροπία, από ομάδα που βγάζει παίκτες και πουλάει μετατράπηκε σε σύλλογο που αγοράζει έχοντας ως βασικό στόχο να πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι μεταγραφές παικτών όπως οι Αϊμάρ, Αγιάλα, Χουανφράν, Ματουζάλεμ, ο Μιλίτο, o Ντ’ Αλεσάντρο και Ολιβέιρα.

«Θα πρέπει να σεβαστούμε πολύ τον Αρη, κυρίως στην έδρα του. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο», σχολίασε ο τεχνικός της Βίκτορ Φερνάντες.

Μπορεί με Σοσό

Η γαλλική ομάδα εμφανίζεται ως η ασθενέστερη όλων. Ωστόσο, παρά το άσχημο ξεκίνημα στο Σαμπιονά, ο Πανιώνιος θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, εάν θέλει να προκριθεί στους ομίλους.

Η Σοσό, προπονητής της οποίας είναι ο Φρεντερίκ Χαντς, πούλησε τους Ζιανί, Λερουά και Τόσιτς, και ενισχύθηκε με τους Νταλμά, Ντραμέ, Ματίς, Περκίς, Μπετάο και Τζόκιτς. Δέχεται με σχετική ευκολία γκολ, ενώ με εξαιρετική δυσκολία σημειώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή