Αθλητικη κινηση

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Σήμερα στα γήπεδα της Ισπανίας διεξάγονται οι τελικοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-8. Στις 22.30 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης και στις 20.00 ο μικρός για το χάλκινο μετάλλιο. Νωρίτερα, στις 17.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5-6 και στις 15.00 για τις θέσεις 7-8.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Αρχίζει σήμερα στην Πάτρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών (10.00). Οι Ελίνα Ανδριόλα, Μορφούλα Ντώνα και Ευαγγελία Γκουντρουμπή θ’ αγωνιστούν σήμερα στο σχοινάκι και αύριο (10.00) στο στεφάνι. Στόχος τους είναι να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Στην Ηλιούπολη ολοκληρώνεται το διεθνές μίτινγκ ρυθμικής (09.30).

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Θέσεις, που θα δώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται, ώστε η ελληνική άρση βαρών να εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τουλάχιστον με τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, θα επιδιώξουν να καταλάβουν οι αθλητές μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θ’ αρχίσει αύριο στην Τσιάνγκ Μάι (Ταϊλάνδη). Ο πρώτος που αγωνίζεται είναι αύριο ο Αρθούρος Ακριτίδης (56 κιλά). Το Α΄ γκρουπ της κατηγορίας θα διεξαχθεί την Τρίτη. Αύριο θα γίνει το Α΄ γκρουπ των 48 κ. γυναικών (13.00 ώρα Ελλάδος).

ΠΑΛΗ: Η θέση στην οκτάδα, που προσφέρει πρόκριση στους Ολυμπιακούς, θα είναι ο στόχος των Ελλήνων και των Ελληνίδων, οι οποίοι θ’ αγωνισθούν από αύριο έως και τις 23 του μηνός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (Μπακού, Αζερμπαϊτζάν). Στην πρεμιέρα, από ελληνικής πλευράς, θα παλέψουν στην ελληνορωμαϊκή οι Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (55 κ.), Χρήστος Γκίκας (60 κ.) και Ευγένιος Πεντόρετς (66 κ.).

ΤΖΟΥΝΤΟ: Η Μαρία Καραγιαννοπούλου (48 κιλά) και ο Λαυρέντης Αλεξανίδης (60) αγωνίζονται σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που τελειώνει τα ξημερώματα της Δευτέρας (για την Ελλάδα) στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία).

ΒΟΛΕΪ: Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών ολοκληρώνεται σήμερα στη Μόσχα (Ρωσία), με τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο (14.30) και τον τελικό (17.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή