Αισιοδοξία για Μαντούκα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αυστριακούς ρυθμούς κινούνται στην ΑΕΚ. Η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ ο Λορένθο Σέρα Φερέρ εξωτερίκευσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου UEFA με τη Σάλτσμπουργκ.

Ο Ισπανός ελπίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του και τον Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος έκανε ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς και από σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, αφού δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Φερέρ έδειξε ότι θέλει να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα επιθετικό πρόσωπο, προκειμένου να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τον Ντάνιελ Τόζερ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα από τον Παντελή Καφέ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ακη Ζήκο. Οι Αλβες και Δέλλας είναι φαβορί για να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένοι από τους Αρουαμπαρένα από αριστερά και Ράμος από δεξιά. Μπροστά από τον Βραζιλιάνο αναμένεται να ξεκινήσει ο Μανού, ενώ από τον Αργεντίνο ο Σέζαρ. Ριβάλντο και Λυμπερόπουλος θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Το μεγάλο ερώτημα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς Μάχο και Μορέτο χρησιμοποιήθηκαν από ένα ημίχρονο.

– Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι το τραπέζι του Ντέμη Νικολαΐδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ για τα γενέθλιά του. παραβρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα κοινά της ΠΑΕ. Το μεγαλύτερο διάστημα, ο Νικολαΐδης το πέρασε συζητώντας με τον Λορένθο Σέρα Φερέρ για θέματα που αφορούν την ομάδα.

– Ελκυστικό και δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε την ΑΕΚ και παγκόσμιο αστέρα τον Ριβάλντο, ο επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, Αλεξάντερ Ζίκλερ, με δηλώσεις του στο γερμανόφωνο αθηναϊκό πρακτορείο ποδοσφαιρικών ειδήσεων «dafna.gr» και κατέληξε: «Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Αθήνα, μας δίνει ένα πολύ μικρό αβαντάζ. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από την ίδια βάση. Οποιος εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες θα προκριθεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή