Δυσαρέσκεια Πεσέιρο για την εικόνα των παικτών του στο τουρνουά

Δυσαρέσκεια Πεσέιρο για την εικόνα των παικτών του στο τουρνουά

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την κακή εικόνα της ομάδας στο τουρνουά αλληλεγγύης. Ο Ζοσέ Πεσέιρο ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κάτι που του βγήκε στη χθεσινή προπόνηση, αφού θέλει να προλάβει τα χειρότερα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Αρμέντια.

Στην Αθήνα, εξάλλου, βρίσκεται, για μόνιμη εγκατάσταση μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ο Εκι Γκονζάλες (στη φωτογραφία με Ιβανσιτς, Σαλπιγγίδη, Βύντρα). Ο Αργεντινός, δήλωσε πως σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά, μετά την αναμέτρηση με το Αιγάλεω στην πρεμιέρα της περυσινής περιόδου, ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει εισιτήρια σε μεμονωμένους οπαδούς της.

Η ΠΑΕ με χθεσινή ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως οι φίλοι της θα μπορέσουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή