Οι πρώτοι όμιλοι που ρίχνονται στη μάχη

Οι πρώτοι όμιλοι που ρίχνονται στη μάχη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει απόψε για τους τέσσερις πρώτους ομίλους, με τους φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης στην Αθήνα, τη Μίλαν και τη Λίβερπουλ, να δοκιμάζονται απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες. Η Μίλαν υποδέχεται στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου την Μπενφίκα του Κώστα Κατσουράνη, ελπίζοντας ότι θα διορθώσει την ασύνδετη εικόνα που εμφάνισε στο πρωτάθλημα με την Πάρμα και τη Σιένα.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η ομάδα είναι αξιόπιστη ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλά. Η Μπενφίκα είναι μια διαφορετική υπόθεση» υποσχέθηκε ο τεχνικός των «ροσονέρι», Κάρλο Αντσελότι, που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ρονάλντο και Μαλντίνι λόγω τραυματισμών. Απέναντί της η Μίλαν θα έχει την αποδεκατισμένη Μπενφίκα που θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Πετίτ, Λουιζάο, Αντρέ Λουίζ και Μορέιρα, αλλά με τον Ρούι Κόστα να επιστρέφει στο γήπεδο όπου δοξάστηκε.

Για τη Λίβερπουλ το ταξίδι στο Πόρτο αποτελεί κλειδί για την πρόκρισή της, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα του Φερνάντο Τόρες στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Χρειαζόμαστε τρεις νίκες εντός έδρας και μία εκτός έδρας, ας είναι στο Πόρτο» είπε ο τεχνικός των «ρεντς», Ράφα Μπενίτεθ. «Δεν φοβόμαστε τη Λίβερπουλ» δήλωσε ευθαρσώς ο προπονητής των «δράκων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, που έχει αμφίβολους τους Ελτον (τερματοφύλακας) και Αντριάνο (επιθετικός).

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση της Σάλκε με τη Βαλένθια στο «Αουφ Σάλκε Αρίνα», ενώ το φαβορί του δεύτερου ομίλου, Τσέλσι, έχει εύκολη πρεμιέρα υποδεχόμενη τη Ρόζενμποργκ. Το αποψινό μενού περιλαμβάνει ακόμη τους αγώνες της Σαχτάρ με τη Σέλτικ στο Ντόνετσκ και της Μαρσέιγ με την Μπεσίκτας στη Μασσαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή