ΠΑΟΚ: περιμένουν Παγώνη και Γ.Σ.

ΠΑΟΚ: περιμένουν Παγώνη και Γ.Σ.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και χθες ο Βασίλης Παγώνης έδειχνε πως θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποκομίσει κέρδη από το πακέτο των μετοχών που έχει στην κατοχή του. Αυτό είχε δείξει άλλωστε με την αποχή του από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, γεγονός που εμπόδισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Χθες όμως ο κ. Παγώνης συναντήθηκε με τους κ. Ζαγοράκη, Βιολίδη και Παπαδόπουλο και δεσμεύτηκε πως θα ψηφίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στη γενική συνέλευση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου συμβάλλοντας και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Ομως οι διοικούντες από την πλευρά τους, παρά το γεγονός ότι πήραν προφορική δέσμευση από τον Βασίλη Παγώνη, εξακολουθούν να εμφανίζονται διστακτικοί και περιμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις του μεγαλομετόχου προκειμένου να οριοθετήσουν την πορεία τους.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Φερνάντο Σάντος είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Στέλιο Ηλιάδη να αποχωρεί με ελαφριά διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή είναι αμφίβολη. Απών θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση στον πλάγιο κοιλιακό και στον προσαγωγό.

– Στον Αρη κινούνται σε ρυθμούς κυπέλλου ΟΥΕΦΑ όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζουν τη Σαραγόσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σέρχιο Κόκε με δηλώσεις του στον Τύπο της Ισπανίας εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την τελική έκβαση της προσπάθειας των «κιτρινόμαυρων». Ο επιθετικός του Αρη παραδέχτηκε ότι ο αγώνας με τη Σαραγόσα μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και οι Ισπανοί διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα, όλα αυτά όμως αποτελούν ξεχωριστή πρόκληση για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή