Συνταγή «Σπανούλη» και με Γιασικεβίτσιους

Συνταγή «Σπανούλη» και με Γιασικεβίτσιους

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η μεταγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός γκαρντ μπορεί να θολώνει τα νερά με τις δηλώσεις του περί άγνοιας για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», καθώς ακόμα παραμένει παίκτης των Ουόριορς, αλλά δεν αποκλείεται έως το τέλος της εβδομάδας να έχει λυθεί το πρόβλημα με το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Λιθουανός δεσμεύεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στις προθέσεις του «τριφυλλιού». Αλλωστε, για να ντυθεί ο «Σάρας» στα πράσινα, θα πρέπει η διοίκηση του Παναθηναϊκού να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου οι Ουόριορς να πειστούν να τον αποδεσμεύσουν. Οπως έκαναν και με το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο οι «πράσινοι» πλήρωσαν τους Σπερς για να τον αποκτήσουν.

Θετικό, πάντως, κρίνεται το γεγονός ότι οι «πολεμιστές» ανανέωσαν το συμβόλαιο του προπονητή, Ντον Νέλσον, με τον οποίο ο Λιθουανός δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων, καθώς ο 67χρονος τεχνικός, υπολογίζει τον 31χρονο άσο ως τον τρίτο πλέι μέικερ της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Γιασικεβίτσιους, ο οποίος βάσει συμβολαίου την επόμενη χρονιά έχει λαμβάνειν 4 εκατομμύρια δολάρια από το Γκόλντεν Στέιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή