ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ

Επιστρέφει ο Βάλλας

Ο Σπύρος Βάλλας εξέτισε την ποινή του και ο Εμίλιο Φερέρα τον υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βέλγος τεχνικός σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, αν και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους Ζουέλα, Κωστούλα που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, επέστρεψε στην Ξάνθη και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ο Καναδός Ραντζίσκι, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός με την Τρίπολη, μαζί με τον Λαμπριάκο στην επίθεση. Οι Γκσπούρνινγκ Μπαϊκαρά, Κνάκαλ εξακολουθούν να γυμνάζονται με την ομάδα Νέων, υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Σαββίδη.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Νέα «βόμβα» στη Μακλάρεν

Η Μακλάρεν τείνει να γίνει η πιο επεισοδιακή ομάδα. Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» τονίζει πως ο Φερνάντο Αλόνσο προσέφερε στους μηχανικούς του το ποσό των 940 ευρώ σε κάθε αγώνα, για να καταφέρνει να βρίσκεται μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον. Σενάρια αναφέρουν το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να μεταπηδήσει του χρόνου στη Φεράρι. Ισως αποχωρήσει ο Φελίπε Μάσα, που ως οδηγός δεν είναι καλύτερος του Κίμι Ραϊκόνεν.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Διορία στον προπονητή

Τελεσίγραφο ενός μηνός έδωσε η διοίκηση της Τότεναμ στον προπονητή Μάρτιν Γιολ για να ορθοποδήσει η ομάδα, ύστερα από την ήττα από τη μισητή Αρσεναλ με 3-1 το Σάββατο. Σε έξι αγώνες φέτος τα «σπιρούνια» έχουν μόνο μία νίκη, κατρακυλώντας έτσι στην τέταρτη θέση από το τέλος. Οι φήμες για τον τεχνικό της Σεβίλλης Χουάντε Ράμος εξακολουθούν…

ΚΙΝΑ

Τον βασάνισαν για τιμωρία…

Ενα απίστευτο περιστατικό, το οποίο συνέβη στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Κίνας, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Titan Sports Weekly». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κινέζος ποδοσφαιριστής, Λι Ζενχόνγκ, κατηγορεί τον σύλλογό του ότι τον απήγαγαν και τον βασάνισαν, επειδή υποψιάζονταν ότι είχε εμπλακεί σε στημένο αγώνα. Ο 28χρονος παίκτης καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε δύο φορές από ανθρώπους του υποκόσμου, τους οποίους είχε πληρώσει ο σύλλογος, ύστερα από την κακή απόδοση που είχε σε αγώνα πρωταθλήματος στα μέσα Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή