ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΡΕΑΛ

Σέντρα με προβλήματα

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο τεχνικός της «βασίλισσας», Μπερντ Σούστερ, για ν’ αποφασίσει για τη συμμετοχή των τραυματιών Αριεν Ρομπέν, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Γκαμπριέλ Χάιντσε κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Γερμανία, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τον Λέον Αντρεάσεν, με αφορμή την αποβολή του στον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Παρασκευής κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ο Δανός μέσος αποβλήθηκε στο 80ό λεπτό της συνάντησης έπειτα από ένα φάουλ που έκανε. Η έντονη αμφισβήτηση προς την απόφαση του διαιτητή ανάγκασε την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (DFB) να του επιβάλει την προαναφερθείσα ποινή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή τραυματιών

Λύνονται σιγά σιγά τα προβλήματα για τον Εβαλντ Λίνεν, ενόψει του αγώνα με τη Σοσό. Ο Γερμανός τεχνικός είδε στην χθεσινή προπόνηση τον Κένινγκ να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και πλέον περιμένει τους Λουρέντσο και Μπερτέ για να δει εάν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι και να κάνουν το ταξίδι για τη Γαλλία. Στο «Μπονάλ», με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τουλάχιστον 200 οπαδοί θα βρίσκονται στις εξέδρες, καθώς η ΠΑΕ έχει ναυλώσει τσάρτερ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε ρυθμούς ΑΕΚ

Με το μυαλό στον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα του Περιστερίου. Ο Γιώργος Γεωργίου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γυμνάστηκε κανονικά. Ωστόσο, το πρόγραμμα της προπόνησης δεν ακολούθησε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, καθώς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Ο Ογιος προγραμμάτισε για την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή