Η Ρεάλ «λύγισε» στο 74΄ τη Βέρντερ στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ «λύγισε» στο 74΄ τη Βέρντερ στη Μαδρίτη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο… συνήθεις ύποπτοι, Ραούλ και Φαν Νιστερλόι, έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά και οδήγησαν τη Ρεάλ στο νικηφόρο 2-1 επί της Βέρντερ, στο κατάμεστο «Μπερναμπέου». Οι Γερμανοί άντεξαν στην πίεση και φάνηκαν ικανοί για την ισοπαλία, αλλά ο «ιπτάμενος Ολλανδός» πέτυχε στο 74΄ το 50ό του γκολ στη διοργάνωση και αποκατέστησε την τάξη. Η Ρεάλ πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ραούλ (έφτασε τα 57 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ) στο 16΄, η Βέρντερ όμως απάντησε με τη σέντρα, με σκόρερ τον Σανόγκο. Οι Μαδριλένοι είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος, με τους Γερμανούς να είναι πάντα επικίνδυνοι με τις αντεπιθέσεις τους.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καναβάρο, Ραούλ (84΄ Ρόμπεν), Κάγκο, Μαρσέλο, Γκούτι (77΄ Ντρέντε), Φαν Νιστελρόι, Χιγκουαίν (69΄ Ρομπίνιο), Μέτσελντερ, Σνάιντερ.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίζε, Πάσανεν, Νάλντο, Μπάουμαν, Βράνιες, Ρόζενμπεργκ (69΄ Αλμέιδα), Ντιέγκο, Τόσιτς, Σανόγκο, Γένσεν, Μερτεζάκερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή