Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών (29/9) έχει αρχίσει και οι παίκτες που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες ενσωματώνονται σιγά σιγά στους συλλόγους τους. Ο Παναθηναϊκός έχει από χθες στη διάθεσή του τους Βραζιλιάνους, Μινούτσι, Αμαράλ Ντάντε και Ελγκαρντέν Μαρτσέλο, ενώ την πρώτη προπόνησή του με τον Ηρακλή έκανε ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Οι «πράσινοι» και οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 24/9 για το Σούπερ Καπ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα του ομάδα είναι ο πασαδόρος του Ηρακλή, Σιμόν Τίσερ. «Ολα τα βρήκα όπως τα περίμενα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα έχουμε μία καλή χρονιά. Ο προπονητής έφτιαξε μία ομάδα κάνοντας μείξη από έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες αλλά και με πιο νεαρούς που θα βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Θα χρειαστούμε μία πίστωση χρόνου για να δέσουμε σαν ομάδα και να συγχρονιστώ με τους συμπαίκτες μου. Είμαι αισιόδοξος. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο Γερμανός βολεϊμπολίστας. Απών από τις προπονήσεις του Ηρακλή είναι ο Χοσέ Ριβέρα που συμμετέχει με την εθνική ομάδα του Πόρτο Ρίκο στους τελικούς του πρωταθλήματος Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής. Σήμερα (19.30) οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Με στόχο διακρίσεις ήρθε στην Ελλάδα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μινούτσι: «Ηταν όνειρο ζωής να αγωνιστώ στην Ευρώπη και τα κατάφερα χάρη στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Εχουμε δύσκολους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ονειρο κάθε Βραζιλιάνου είναι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε», δήλωσε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης έκδοσης «Globe Esporte» η Ελλάδα, η Ισπανία και η Βενεζουέλα, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην παγκόσμια Λίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή