Νέο ξεκίνημα της εθνικής ομάδας μπάσκετ

Νέο ξεκίνημα της εθνικής ομάδας μπάσκετ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάληψη της τέταρτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας σηματοδοτεί το «άνοιγμα» ενός νέου κεφαλαίου για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οπως, άλλωστε, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο Παναγιώτης Γιαννάκης η ομάδα αυτή, εκτός από παρόν έχει και μέλλον.

Στη «νέα» εθνική, όπως φαίνεται, θέση δεν θα έχει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με την ομοσπονδία, ενώ και οι σχέσεις του με τον Γιαννάκη έχουν «ψυχρανθεί» μετά την εικόνα του «Λάζου» στην Ισπανία.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής είναι το προολυμπιακό τουρνουά για τους Αγώνες του Πεκίνου. Εκεί, πιθανότατα δεν θα δώσουν το «παρών» οι Παπαλουκάς και Ντικούδης, οι οποίοι, όμως, σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας θα μετάσχουν στις υποχρεώσεις της στην Κίνα.

Αλλωστε, ο «Τεό» μαζί με τον Διαμαντίδη έδωσαν από χθες το μήνυμα για το νέο ξεκίνημα της εθνικής μέσω του κοινού τους ηλεκτρονικού ημερολογίου. Οι δύο διεθνείς τόνισαν ότι η Εθνική έχει πολλά να δώσει ακόμα, ενώ ευχαρίστησαν τον Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή