Ντέρμπι με… παρελθόν στην Α1 του χάντμπολ

Ντέρμπι με… παρελθόν στην Α1 του χάντμπολ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κλείσουν τους ανοικτούς λογαριασμούς που έχουν αφήσει από πέρυσι, στα ημιτελικά των πλέι οφ, θα επιδιώξουν σήμερα ΑΕΚ και Πανελλήνιος (18.00), στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του χάντμπολ. Μοναδική παραφωνία του αγώνα η απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες του κλειστού των Αγίων Αναργύρων, λόγω τιμωρίας της «Ενωσης». Η ΑΕΚ άρχισε το πρωτάθλημα με ήττα από τον, επίσης, φιλόδοξο ΑΣΕ Δούκα και χρειάζεται τη νίκη για να μη μείνει από νωρίς εκτός κορυφής. Για τον σύλλογο των Ολυμπιονικών αυτό θα είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς, αφού στην πρεμιέρα επικράτησε εύκολα του νεοφώτιστου Θερμαϊκού, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι μεταγραφικές κινήσεις του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο κλειστό των Συκεών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΓΑΣ Κιλκίς (20.30), αλλά και στο τοπικό ντέρμπι Απόλλων Καλαμαριάς – ΧΑΝΘ (20.00).

Ο Δούκας θ’ αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό, στα Ιλίσια (20.00), ευελπιστώνατς να κάνει το 2Χ2, ενώ ο Φίλιππος Βέροιας δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στο Θερμαϊκό (18.30). Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και ο αγώνας Ιωνικός Ν. Φ. – Βριλήσια (20.30). Στο Αργος, ο Διομήδης φιλοξενεί το νεοφώτιστο Κορωπί (18.00).

Εν τω μεταξύ, χθες, η ΔΕΠ της ΟΧΕ τοποθετήθηκε στην εξέταση του βίντεο του αγώνα ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι παρά τα εκατέρωθεν λάθη, η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή