Πισω απο τις Καμερες

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες ομάδες, μεγάλα ζόρια

Εχουν μεγάλα ζόρια οι προπονητές των μεγάλων ομάδων. Ο Σούστερ, λέει, έκοψε από τη 18άδα της Ρεάλ τον… Σαβιόλα για να πάρει τον Ρομπέν. Ωραίος μπελάς κι αυτός. Να έχεις κοτζάμ Σαβιόλα και να του δίνεις θέση στη 18άδα μόνο αν δεν είναι καλά ο Ρομπέν. Μια ασπιρίνη στον κύριο και γρήγορα, μην τον πιάσει πονοκέφαλος με τα ζόρια που τραβάει…Χρ. Κ.

Χωρίς παιχνίδια

Ζόρια, για άλλους λόγους, έχει και ο Πεσέιρο. Από τις 18 Αυγούστου, που ήταν το φιλικό με την Κατάνια, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που ήταν το τουρνουά για τους πυρόπληκτους, ο Παναθηναϊκός έπαιξε όλο κι όλο… ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Με μόνο ένα ματς μέσα σχεδόν σε ένα μήνα, το περίεργο θα ήταν να παίξει καλά το περασμένο Σάββατο και όχι το αντίθετο. Με την απουσία τόσων διεθνών και τόσων τραυματιών, χρειάζονταν 6-7 μικροί από τους Νέους για να γίνει προπόνηση, και σ’ αυτό ο Πορτογάλος έχει τα δίκια του. Επρεπε όμως να είχε φορτώσει περισσότερο το πρόγραμμα των φιλικών πριν από το ντέρμπι κι αυτό άργησε να το αντιληφθεί ο Πεσέιρο. Λείπουν τα παιχνίδια στον Παναθηναϊκό και είναι ολοφάνερο αυτό. Χρ. Κ.

Επαφή στου Ρέντη

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αποσύρονται από φέτος οι «ερυθρόλευκοι» πριν απ’ τους αγώνες που δίνουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Εκεί βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, για να μιλήσει στους παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο…Ν. Ν. Γ.

Δημοσιογραφική στήριξη

Αγώνα με τον αγώνα βελτιώνονται οι παροχές προς τους εκπροσώπους του Τύπου στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Με πρωτοβουλία του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού λειτούργησε για πρώτη φορά ασύρματο δίκτυο στην αίθουσα Τύπου, διευκολύνοντας σημαντικά το έργο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων. Παράλληλα, ετοιμάστηκε και μοιράστηκε ένα καλαίσθητο πρόγραμμα για τον αγώνα με πολλά χρήσιμα στοιχεία.Ν. Ν. Γ.

Στους 100 καλύτερους

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση περίμενε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο, από το έγκυρο και μεγάλης κυκλοφορίας αγγλικό περιοδικό 4-4-2. Ο επιθετικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού με τους 100 καλύτερους ποδοσφαιριστές, καταλαμβάνοντας την 95η θέση. Για την ιστορία στην πρώτη τριάδα βρέθηκαν οι Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο.Σ. Δ.

Παλιά «βαρίδια»

Τρία κατασχετήρια επιδόθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Κωνσταντίνο Τοπαλούδη, με τα οποία ζητάει το ποσό των 240.762,23 ευρώ και αφορά επιταγές που του είχαν δοθεί στο παρελθόν, την περίοδο που μεγαλομέτοχος ήταν ο Γιάννης Γούμενος. Για μια ακόμη φορά ο Θόδωρος Ζαγοράκης βρίσκεται μπροστά σε παλαιές οφειλές, που για να βρεθεί λύση θα χρειαστεί να διαβούν τη δικαστική οδό. Τι είχες Γιάννη…Δ. Λουκ.

Καλοντυμένοι παίκτες

Μοντελάκια θα είναι αυτή τη χρονιά οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Τις εξωαγωνιστικές εμφανίσεις τους ανέλαβε ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος, και έτσι οι «πράσινοι» βολεϊμπολίστες αναμένεται να κλέβουν τις εντυπώσεις, σίγουρα, εκτός των ταραφλέξ. Τώρα μέσα στο γήπεδο τα… ράσα δεν κάνουν τον παπά. Εκεί πρέπει να τους κάνει… μοντελάκια ο Μάουρο Μπερούτο. Σπυρ. Σπαν.

Για την Ουκρανία…

Ακόμα και τραυματισμένη αγωνίζεται στο παγκόσμιο ρυθμικής της Πάτρας η Ουκρανή Νατάλια Γκοντούνκο. Οι προπονητές της δήλωσαν ότι θα σταματήσει, αλλά αυτή επανήλθε προκειμένου η χώρα της να διατηρήσει ελπίδες κατάκτησης μεταλλίου στο ομαδικό. Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή