ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΙΑ: Την καλύτερη ευκαιρία για να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της Λάρισας, προσεχούς αντιπάλου της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα, θα έχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού θα βρεθεί αύριο στο Πανθεσσαλικό του Βόλου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν. Αγωνιστικά, δεν λείπουν τα προβλήματα. Μπικόφσκι, Γκουανταλούπε και Κοτταρίδης δεν προπονούνται μαζί με τους συμπαίκτες τους λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και όσο περνούν οι ημέρες, λιγοστεύουν οι ελπίδες για να παίξουν στο Αλκαζάρ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία με ανακοίνωση της προσκαλεί στο Παγκρήτιο όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Αλτίν Χατζί ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους, ενώ, χθες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές οι Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, Μάριος Μαυρουδής, Δημήτρης Γραμμόζης και Μιχάλης Φραγκουλάκης.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ο Λούκα Τόνι εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα των Βαυαρών με την πορτογαλική Μπελενένσες, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UΕFΑ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ποινή τριών ετών μακριά από τους αγώνες της Γιουβέντους και ενός από κάθε αθλητική εκδήλωση επέβαλε ιταλικό δικαστήριο σε 27χρονο οπαδό της «Μεγάλης Κυρίας» για κροτίδα που πέταξε από την εξέδρα στον αγώνα με την Ουντινέζε την Κυριακή. Του επεβλήθη και φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή