Η απραξία προβληματίζει τον Λίνεν

Η απραξία προβληματίζει τον Λίνεν

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα θετικό αποτέλεσμα θα αναζητήσει ο Πανιώνιος απόψε στη Γαλλία, στο πρώτο ραντεβού με τη Σοσό για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA (ώρα έναρξης, 19.30), προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εισόδου στους ομίλους της διοργάνωσης. Στο πλευρό της, η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν θα έχει περίπου 200 φιλάθλους, οι οποίοι θα «πετάξουν» το πρωί για τη Γαλλία με πτήση τσάρτερ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έκρυψε τον προβληματισμό του απ’ την αγωνιστική απραξία: «Η διακοπή μάς έφερε πολύ πίσω. Οι Γάλλοι έπαιζαν συνεχώς κι εμείς όχι. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα, όχι μόνο για μας, αλλά για όλες τις ελληνικές ομάδες. Τώρα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στόχος μας είναι, όπως σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρουμε και να κερδίζουμε».

Για τη γαλλική ομάδα, ο Λίνεν ανέφερε: «Η Σοσό είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ έχει οκτώ επίσημα ματς στα πόδια. Βέβαια δεν κερδίζει ώς τώρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα». Υπενθυμίζεται, ότι στη διάθεσή του είναι οι Κένινγκ, Γκάσπαρ, Αραβίδης, Μάκος, Καπετάνος, Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Σκούφαλης, Κουτσόπουλος, Νικολάου, Ριμπέιρο, Πλετς, Κρέσιτς, Μαϊστόροβιτς, Κουμορτζί, Τζιμπούρ, Κόντης, Κοντοές.

Απ’ την πλευρά του, ο Φρεντερίκ Ανζ έπλεξε το εγκώμιο του Πανιώνιου: «Πρόκειται για μια τεχνική ομάδα. Αυτό που έχω δει είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που αμύνεται καλά και ξέρει να βγαίνει γρήγορα μπροστά. Περιμένω να παίξουν αμυντικά και από εμάς να ολοκληρώσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Είναι αναγκαίο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να έχουμε ακέραιες ελπίδες όταν πάμε στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν θέλουμε να πούμε ότι θα κερδίσουμε με διαφορά την οποία θα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας στη ρεβάνς».

Στην αποστολή της Σοσό είναι οι Ρισέρ, Ντρέιερ, Τζόκιτς, Περκί, Ν’ Ντο, Αφολαμπί, Νταφ, Πισό, Ματίς, Ισαμπέ, Μπίρσα, Πιτό, Νταλμάμ, Σενέ, Γκερσιά, Νταγκανό, Πανκράτ, Βάργκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή