Η Σαραγόσα δεν φοβίζει τον Αρη

Η Σαραγόσα δεν φοβίζει τον Αρη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν αναζήτησε δικαιολογίες θέλοντας να καλύψει τα νώτα του σε περίπτωση που η Σαραγόσα αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο. Δεν άλλαξε κάτι από την προσφιλή του τακτική. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον τέταρτο σταθμό τής εν Ελλάδι προπονητικής του καριέρας ήταν μάλλον αναμενόμενος στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα (21.30, ΝΕΤ) με τους Ισπανούς για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τη Σαραγόσα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Οτι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, για το τι θα πράτταμε αν είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας. Αλλο τι θα ήθελα να είχε συμβεί και άλλο τι έχουμε».

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει ζητήσει από τους παίκτες του αυξημένη προσοχή και στα 90 λεπτά του, καλή κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά περιορισμό στα λάθη, ιδιαίτερα όταν η μπάλα θα βρίσκεται στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Αλλωστε η Σαραγόσα είναι ενισχυμένη σε σύγκριση με την περυσινή περίοδο, δεν αφήνει τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται να πάνε χαμένες όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζει πως «δεν πρέπει να μείνουμε σε έναν  δυο ποδοσφαιριστές. Σαν σύνολο ξέρει τι ζητεί μέσα στο γήπεδο. Διαθέτει το υλικό για να κάνει αλλαγές. Δεν νομίζω ότι ο Αρης δεν έχει ευκαιρία. Εκτιμούμε τον αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε. Κάθε ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ετσι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν αύριο να εκμεταλλευτούν η μια την άλλη εκεί που δεν πάει καλά».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει αποφασίσει για τον κορμό της ομάδας και έχει αφήσει ανοιχτές δύο θέσεις για τις οποίες θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, όπως θα αποφασίσει και λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ποιοι από τους Χαλκιά, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρη, Αουρέλιο, Καράμπελα, Παπαδόπουλο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρα, Χαβίτο, Κυριάκο, Φελίπε, Γκαρσία, Πρίτα, Ιβιτς, Κάλβο, Κόκε και Αντερσον θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την εξέδρα.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο μιας και η Σαραγόσα ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι δεν θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της κάτι που σημαίνει ότι ο χώρος που προορίζονταν για τους Ισπανούς καθώς και οι νεκρές ζώνες θα κατακλυστούν από οπαδούς του Αρη. Χθες το πρωί τέθηκαν στην κυκλοφορία 2.150 εισιτήρια τα οποία μετατράπηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε «μαγικά χαρτάκια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή