Θα… μουλιάσουν στις πισίνες λόγω Ολυμπιακών

Θα… μουλιάσουν στις πισίνες λόγω Ολυμπιακών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματικά για τις ομάδες και κουραστικά για τους παίκτες και τις αθλήτριες, κυρίως τους (και τις) διεθνείς, θα είναι τα νέα πρωταθλήματα πόλο της Α1. Και τούτο, διότι, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, θα μετάσχουμε στα προολυμπιακά τουρνουά, των γυναικών (19-24 Φεβρουαρίου, Τεργέστη, Ιταλία) και των ανδρών (2-9 Μαρτίου, Οραντέα, Ρουμανία), οπότε θα υπάρχουν διακοπές και συμπιεσμένο πρόγραμμα.

Οπως ανακοίνωσε δε, χθες ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ενδέχεται να μας ζητηθεί να πάρουμε μέρος στη δοκιμαστική ολυμπιακή διοργάνωση, στο Πεκίνο, περί τις 20-30 Μαρτίου.

Αν χρειαστεί να μετάσχουμε, θα πρέπει να τροποποιηθεί ο αγωνιστικός προγραμματισμός. Για όλους αυτούς τους λόγους, τα εφετινά πρωταθληματα θ’ αρχίσουν νωρίς. Στις 17 Οκτωβρίου των ανδρών, τρεις ημέρες αργότερα των γυναικών.

Ο κ. Διαθεσόπουλος γνωστοποίησε, ότι για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος, η ΚΟΕ έχει συζητήσει με την ΕΡΤ για την κάλυψη των αγώνων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας και μάλλον οι διαπραγματεύσεις θα ευοδωθούν.

Από φέτος καθιερώνονται στατιστικά σε όλους τους αγώνες της Α1 ανδρών και των γυναικών. Θα δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΚΟΕ (www. koe. org. gr).

– Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση αποβολής παίκτη με τρεις ποινές, αυτός θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Θ’ απομακρύνεται από αυτόν σε περίπτωση αποβολής του χωρίς αντικατάσταση. Η αποβολή αθλητή ή προπονητή από ένα παιχνίδι θα τιμωρείται με αποκλεισμό μιάς αγωνιστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή