Ιβιτς: Είπα την άποψή μου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός έφθασε κοντά στη νίκη σε πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά από το 2002. Ομως δεν τα κατάφερε. Το γεγονός πως στο γκολ της ισοφάρισης της Λάτσιο, ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ, άφησε μία πικρή γεύση σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν δημιούργησε… ρωγμές στο ερυθρόλευκο οικοδόμημα η ισοπαλία με τους Ιταλούς, όπως έσπευσαν ορισμένοι να υποστηρίξουν, ερμηνεύοντας με το δικό τους τρόπο τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Ιλια Ιβιτς μετά το φινάλε του αγώνα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών ξεκαθάρισε χθες πως με τις δηλώσεις του απλώς γνωστοποίησε την άποψή του για τον αγώνα του και πρόσθεσε με έμφαση πως δεν άφησε αιχμές κατά του προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή.

«Πιστεύω ότι μετά το γκολ δώσαμε πολύ χώρο στη Λάτσιο. Μετά το 1-1 δεν αντιδράσαμε. Ισως υπερεκτιμήσαμε την αντίπαλό μας. Η Λάτσιο δεν είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ήταν πιο έτοιμη», είπε -μεταξύ άλλων- ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», ενώ όταν ρωτήθηκε αν άργησε η είσοδος δεύτερου επιθετικού στο παιχνίδι, απάντησε: «Αυτά είναι θέματα προπονητή. Δεν θέλω να τα σχολιάσω. Ο προπονητής είναι αυτός που είδε τη Λάτσιο και τον τρόπο του παιχνιδιού της και αυτός πήρε τις αποφάσεις». Εξάλλου μιλώντας χθες στην vodafone life, ο Ιλια Ιβιτς ανέφερε: «Το όνειρό μου είναι ο Ολυμπιακός να φτιάξει μία ισχυρή ομάδα, που θα παίξει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος μας, έπειτα από κάθε παιχνίδι να είναι ευχαριστημένος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή