«Κάναμε 20 σουτ και βάλαμε ένα γκολ!»

«Κάναμε 20 σουτ και βάλαμε ένα γκολ!»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαστισμένος και πολύ απογοητευμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την απροσδόκητη απώλεια βαθμών την Τρίτη το βράδυ από τη Ρόζεμποργκ (1-1) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είχαμε 20 ευκαιρίες και βάλαμε μόνο ένα γκολ. Αρα για να βάλουμε δύο γκολ έπρεπε να κάνουμε 40 ευκαιρίες και για τρία γκολ μάλλον 60 ευκαιρίες. Μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες, αλλά η είδηση από τον αγώνα αυτόν είναι ότι δεν μπορούμε να βάλουμε πάνω από ένα γκολ έχοντας κάνει 20 σουτ». Ο κ. Μουρίνιο πρόσθεσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά ανήσυχος. Αγνωστο παραμένει κατά πόσο νιώθει ότι έκανε λάθος όταν χαρακτήρισε πριν από τον αγώνα τον Αντρέι Σεφτσένκο «αυγό δεύτερης ποιότητας»(!), καθώς ο Ουκρανός ήταν αυτός που γλίτωσε την Τσέλσι από την ήττα με το τέρμα του.

Ανησυχία και στη Λίβερπουλ για την ισοπαλία με το ίδιο σκορ στο Οπόρτο, με τον Στίβεν Τζέραρντ να δηλώνει ότι η ομάδα πρέπει να ανέβει ένα επίπεδο. «Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που παίξαμε» είπε.

Αντίθετα επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στη Ρεάλ και στη Μίλαν για το ξεκίνημα με νίκες 2-1, ενώ μεγάλη εντύπωση στην Ευρώπη έκανε η άνετη νίκη της Σαχτάρ επί της Σέλτικ με 2-0: Ηταν η 13η ήττα της ομάδας της Γλασκώβης σε 14 εκτός έδρας αγώνες στη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή