Ενέσεις ηθικού από Γιοβάνοβιτς

Ενέσεις ηθικού από Γιοβάνοβιτς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα του Ηρακλή δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσαν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του «Γηραιού». Ο Εργοτέλης πέρασε νικηφόρα από το «Καυταντζόγλειο», παρ’ όλα αυτά όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πολλές αλλαγές στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε πως πρόκειται για αγώνα με ιδιαιτερότητες: «Περιμένω να είμαστε ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ».

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με την εικόνα που εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς και πως μία νίκη στο ντέρμπι θα βοηθήσει τον Ηρακλή θα καλύψει το χαμένο έδαφος: «Βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήμαστε τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Προετοιμαστήκαμε καλά και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει λύσεις για τις απουσίες των Γκαρσία και Παπαστεργιανού, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν και στον «δικέφαλο». Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ιφεάνι Ουντέζε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή