Ολυμπιακός: φουλ επίθεση με ΟΦΗ

Ολυμπιακός: φουλ επίθεση με ΟΦΗ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του βάζουν στην άκρη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στρέφουν το βλέμμα τους στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θεωρείται δεδομένη η αλλαγή συστήματος, από 4-5-1 σε 4-4-2. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι στην επίθεση θα παίξουν ο Λούα Λούα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ τη θέση του τιμωρημένου (λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) Αντζα θα πάρει ένας εκ των Ραούλ Μπράβο και Ζούλιο Σέζαρ. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι κατ’ αρχήν η νίκη και κατά δεύτερον το καλό θέαμα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου, το οποίο θα παρακολουθήσουν και οι φίλοι της ομάδας.

Οι συνεργάτες, ωστόσο, του Τάκη Λεμονή θα συνεχίσουν το… κατασκοπευτικό τους έργο. Ετσι, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα βρεθεί το Σάββατο στο «Βέζερ Στάντιον» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της επόμενης αντιπάλων των «ερυθρολεύκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, Βέρντερ Βρέμης κοντά στη Στουτγκάρδη. Στο μεταξύ, χθες προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, οι οποίοι είχαν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκεται για τους Βασίλη Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο (κεντρικός αμυντικός) και Ανδρέα Βασιλογιάννη (δεξιός χαφ) οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

– Η κυπριακή ομοσπονδία ενημέρωσε χθες την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση του Μιχάλη Κωνσταντίνου, στην Εθνική ομάδα της μεγαλονήσου. Η κλήση αφορά τα παιχνίδια Κύπρος – Ουαλλία και Ιρλανδία – Κύπρος τα οποία θα γίνουν στις 13 και 17/10, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή