Οχι στην Μπάρτσα, ναι στη Μάντσεστερ

Οχι στην Μπάρτσα, ναι στη Μάντσεστερ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφήνουμε την Παρασκευή και το εξαιρετικά δύσκολο σε προβλέψεις γαλλικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και μπαίνουμε στο βασικό μενού του Σαββάτου. Ας ξεχωρίσουμε για ανάλυση το πολύ δέκα παιχνίδια, όπου το προτεινόμενο ή προτιμώμενο σημείο να έχει σε συνδυασμό με την απόδοση ισχυρή πιθανότητα.

Στην μπουντεσλίγκα, η Χέρτα παρ’ ότι στην έδρα της είναι ισχυρή αντιμετωπίζει την εξαιρετική εφέτος Μπορούσια του Ντόρτμουντ, που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Εχοντας εικόνα και από τις δύο ομάδες κρίνουμε πως το διπλό του 2,60 έχει ενδιαφέρον. Ισχυρός και ο άσος της Ρέντινγκ στην πρέμιερ λιγκ. Εχει ανάγκη βαθμών, παίζει στην έδρα της, έχει σχετικά καλή ομάδα και η αντίπαλός της δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Πάμε τώρα στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, όπου η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο «Καμπ Νου» την εντυπωσιακή Σεβίλλη.

Ο ΟΠΑΠ έχει βγάλει αποδόσεις 1,63 για Μπάρτσα 3,35 για την ισοπαλία και 4,00 για το διπλό. Η σημερινή Μπαρτσελόνα χωρίς τον Ετό παίζει – παίζει αλλά δύσκολα φτάνει στο γκολ. Αν μάλιστα ο αντίπαλος καταφέρει να πιέσει και να περιορίσει τον Μέσι, έχει μεγάλες πιθανότητες και να την κερδίσει. Μη σας ξεγελάει το 3-0 επί της μέτριας εφέτος Λιόν. Το σκορ είναι πλασματικό και διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Επίσης δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η ήττα της Σεβίλλης στο Λονδίνο από την τρομερή αυτόν τον καιρό Αρσεναλ. Η λογική λέει ότι ή ποντάρουμε στο Χ και το διπλό ή δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο το 1,63 που προσφέρεται για τον άσο.

Ασος και μάλιστα ισχυρός είναι και το ματς Μάντσεστερ – Τσέλσι. Ο Μουρίνιο έχασε τη δουλεία του έχοντας την ευθύνη για το κατάντημα της ομάδας-υπόδειγμα που είχε στήσει πριν από τρία χρόνια. Αυτή η Τσέλσι δεν έχει σχεδόν καμία τύχη απέναντι στην κομπλέ ομάδα του σερ Αλεξ. Μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ισοπαλιών στα παιχνίδια Αϊντχόφεν-Φέγενορτ, Αστον Βίλα – Εβερτον, Μπετις – Βαλένθια και Αλκμααρ – Αγιαξ. Στα φαβορί για νίκη Λίντς, Μπρέσια, Στρατσβούργο, Βιγιαρεάλ και Χετάφε. Στο δικό μας πρωτάθλημα αξίζουν το ρίσκο μόνο οι περιπτώσεις των γηπεδούχων Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή