ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ

Στον δρόμο προς το Πεκίνο

Αυξημένες πιθανότητες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν οι πρωταθλητές μας της ποδηλασίας πίστας, μετά το πέρας της μισής προολυμπιακής χρονιάς. Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η ομάδα του ομαδικού σπριντ και εκείνη του κέιριν. Στο ατομικό σπριντ, ο Θανάσης Μαντζουράνης είναι 12ος και ο Χρήστος Βολικάκης 14ος.

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ

Προκρίθηκε ο Τσακμάκης

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Χρήστος Τσακμάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανό καγιάκ σλάλομ ανδρών, που διεξάγεται στην πόλη Φοζ ντο Ιγκουάσου της Βραζιλίας. Ο 20χρονος πρωταθλητής κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές στον προκριματικό του μονό κανό και μπήκε στον ημιτελικό. Οι δέκα καλύτεροι στα αγωνίσματα του κανό θα προκριθούν για τους Ολυμπιακούς.

ΤΕΝΙΣ

Εκτός η Δανιηλίδου

Δεν θα συνεχίσει στον Γ΄ γύρο του τουρνουά του Πεκίνου η Λένα Δανιηλίδου. Οπως ήταν αναμενόμενο, η τενίστριά μας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της περίφημης Αμερικανίδας, Λίντσεϊ Ντάβενπορτ. Εχασε με 5-7, 3-6, αν και προηγήθηκε με 3-1 και στα δύο σετ.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Παγκόσμιο ενδιαφέρον

Στο Ολυμπιακό Κέντρο, στο Μαρκόπουλο, θα στραφεί για τρεις εβδομάδες το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιππασίας. Θα διεξαχθούν οι διεθνείς αγώνες «Ωνάση», που περιλαμβάνουν τρεις διοργανώσεις υπερπήδησης εμποδίων, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών. Η αρχή θα γίνει στις 28-30 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή του Athens CSI3*. Θα ακολουθήσουν (4-7/10) το Athens CSI5* και στις 11-14 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Κύπελλο Athens CSΙΟ4*-W.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Προχωρούν οι γυναίκες

Στους ημιτελικούς του ομαδικού γυναικών προκρίθηκε η εθνική μας ομάδα στο «ανοικτό» πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Νίκησε την Ιταλία 2 με 3-0 και την Λευκορωσία 1, επίσης με 3-0. Οι άνδρες έχασαν από τη Ρωσία 3 με 0-3 και από τη Σερβία 2 με 2-3 και θα διεκδικήσουν θέση από την 13η ώς την 16η.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Συλλογή μεταλλίων

Δεκαπέντε μετάλλια (3-8-4) ήταν η συγκομιδή της εθνικής ομάδας εφήβων / νεανίδων και παίδων / κορασίδων στο βαλκανικό πρωτάθλημα. Τα χρυσά πήραν οι: Σκιφ Π: Π. Παρακοίλιας. Οκτάκωπος Π: Δ. Αντωνόπουλος – Η. Ταβελάρης – Μ. Μιχαηλίδης – Ι. Τσιομπανίδης – Β. Δάλλας – Α. Λαμπρίδης – Χ. Κουτσιάφτης – Ε. Σκλιβανίτης – Σ. Τραϊτσές. Τετραπλό σκιφ Κ: Α. Βλάχου – Ε. Τσίμη – Ε. Διαμάντη – Σ. Αναγνωστοπούλου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κοινωνική προσφορά

Ο ΣΕΓΑΣ και η διοικούσα επιτροπή της υπό ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, θα συνεργαστούν για την οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης. Ολόκληρο το ποσό που θα προκύψει από τις ομαδικές εγγραφές της υπό ίδρυση Ομοσπονδίας, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Χωριού.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον ΠΓΣ ο Αποστολίδης

Την απόκτηση του Γιώργου Αποστολίδη για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε χθες ο Πανελλήνιος. Τα δικαιώματα του 23χρονου καλαθοσφαιριστή ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή