ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΓΙΟΣ

«Εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

«Το ματς με την ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται να έχουν οι παίκτες εμπιστοσύνη στον εαυτό τους» τόνισε Γκιγιέρμο Ογιος τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στρέφοντας τη συζήτηση στον Ριβάλντο είπε: «Ηταν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Αυτά που κέρδισε στην καριέρα του δεν τα παίρνει κανείς εύκολα. Δεν θα κάνω αλλαγές σε παίκτες μου για να τον περιορίσω. Αν παίζουμε με αυτή τη λογική, δεν γίνεται τίποτα. Αν για παράδειγμα αντιμετωπίζαμε τη Μίλαν, θα έπρεπε μόνο να μαρκάρουμε; Κάποια στιγμή θα γυρίσεις να πεις, εγώ πότε θα παίξω; Ολες οι ομάδες είναι ίσες».

ΟΦΗ – ΜΑΟΥΡΕΡ

Αποτέλεσμα με Ολυμπιακό

Την πεποίθησή του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη εξέφρασε χθες ο Ράινερ Μάουρερ. «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη την Κυριακή. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και συγχρόνως θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Γερμανός τεχνικός των Κρητικών. Δεν αποκλείεται, να χρησιμοποιήσει στο Φάληρο τον Γιάννη Ταραλίδη σε ρόλο αριστερού μέσου.

UΕFΑ

Ποινή για θέατρο

Ο μέσος της Εθνικής Λιθουανίας Σαούλιους Μικολιούνιας έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που τιμωρήθηκε έπειτα από έναν αγώνα από την UEFA για θέατρο, και μάλιστα με ποινή δύο αγωνιστικών από αγώνες εθνικών ομάδων, για το πέναλτι που κέρδισε για την ομάδα του στον αγώνα με τη Σκωτία στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΛΑΡΙ

«Καμπάνα» για τη γροθιά

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε η UEFA στον Βραζιλιάνο προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι για τη γροθιά που επεχείρησε να δώσει στον Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς της Σερβίας την περασμένη εβδομάδα. Ο κ. Σκολάρι θα πληρώσει και πρόστιμο 12.120 ευρώ. Ο Ντραγκουντίνοβιτς θα χάσει δύο αγώνες της Εθνικής Σερβίας.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Παίκτης έδειρε παιδί

Ο Χουάν Φλόρες, τερματοφύλακας της Περουβιανής ομάδας Σιενσιάνο, και διεθνής με την Εθνική της λατινοαμερικανικής χώρας, αποβλήθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία διότι επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά που του έφερναν την μπάλα στον αγώνα της ομάδας του με την Τόταλ Κλιν. Ο Φλόρες είπε ότι ο μικρός δεν του έδινε την μπάλα στα χέρια αλλά την πετούσε στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή