Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό

Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του νίκη στην περίοδο θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός, στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα και στον αγώνα με τη Λάτσιο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και στις δύο αναμετρήσεις, δεν είχαν τους οπαδούς τους δίπλα τους.

Επομένως, θέλουν το τρίποντο κόντρα στους Κρητικούς, αφενός για βαθμολογικούς λόγους, αφετέρου για να ικανοποιήσουν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Και δεν αποκλείεται να το γεμίσουν.

Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με εκείνη που προτίμησε στον αγώνα με τη Λάτσιο. Κατ’ αρχήν, θα αλλάξει το σύστημα και από 4-5-1 θα χρησιμοποιήσει 4-4-2.

Ετσι, στην επίθεση δεν θα είναι μόνος ο Λούα Λούα, αλλά θα έχει δίπλα του έναν εκ των Ντάρκο Κοβάσεβιτς ή Μιχάλη Κωνσταντίνου. Εκτός αποστολής μένει ο Παρασκευάς Αντζας, λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι των «αιωνίων». Τη θέση του θα πάρει ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα καθίσει στον πάγκο, ενώ στο αριστερό άκρο θα διατηρηθεί ο Ντιντιέ Ντομί.

Η τετράδα του κέντρου θα είναι οι Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (στα άκρα), Λεντέσμα και Στολτίδης. Θέση, πάντως, διεκδικεί και ο Ραούλ Μπράβο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή