Αρης: η Σαραγόσα πέρασε, τώρα Καλαμαριά

Αρης: η Σαραγόσα πέρασε, τώρα Καλαμαριά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πιθανό σε περίπου δύο εβδομάδες στην Ισπανία ο Αρης να μην μπορέσει να αντισταθεί στην ορμή της Σαραγόσα, η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0 να αποδειχθεί ελάχιστη και οι «κιτρινόμαυροι» να αποχαιρετίσουν το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μέχρι τότε όμως στον Αρη γεύονται τους καρπούς της επιτυχίας. Η επικράτηση στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς ανέβασε σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι τώρα θέλουν με κεκτημένη ταχύτητα να συνεχίσουν νικηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυταντζόγλειο» (7 μ.μ.) φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για τον Αρη προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αφενός ο αντίπαλος δεν τρομάζει και αφετέρου οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι μιας και θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 10 χιλιάδων φίλων τους. Το μόνο που φοβίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι η κούραση των παικτών του από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης, καθώς και ο τραυματισμός του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Σαραγόσα. Αν ο Σέρβος καταφέρει να αγωνιστεί θα λύσει τα χέρια του συμπατριώτη, μιας και αποδείχθηκε ότι με τον Ιβιτς στη σύνθεσή του ο Αρης μπορεί να ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή