Μάκος: Η Σοσό υποτίμησε τον Πανιώνιο

Μάκος: Η Σοσό υποτίμησε τον Πανιώνιο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν μία βραδιά… όνειρο για τον Πανιώνιο στη Γαλλία. Με επιβλητική εμφάνιση νίκησε τη Σοσό με 2-0 μέσα στο «Μπονάλ» και έγινε αυτόματα το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UΕFΑ.

«Πιστεύω πως η Σοσό μάς υποτίμησε. Είχαν πολύ άγχος γιατί δεν έχουν πετύχει νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Είναι νέα ομάδα και επηρεάστηκε», υποστήριξε χθες ο Γρηγόρης Μάκος, μιλώντας για τον αγώνα στη Γαλλία.

Και συνέχισε: «Οσο περνούσε ο χρόνος πατούσαμε και καλύτερα στα πόδια μας. Στην αρχή δεχτήκαμε πίεση, αλλά στη συνέχεια δημιουργήσαμε φάσεις και αποδείξαμε πως παίζουμε κι εμείς. Αυτό μας βοήθησε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας και, όταν ήρθε το γκολ του Τζιμπούρ τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα. Το γκολ αυτό ήταν τυχερό, αλλά μας το χρωστούσε η τύχη, αφού είχαμε δευτερόλεπτα πριν ένα δοκάρι».

«Αυτοκτονία ο αποκλεισμός»

Ο Μάκος δεν άλλαξε γραμμή πλεύσης και συμφώνησε με τον προπονητή του που υποστηρίζει ότι δεν έχει κλείσει η υπόθεση πρόκριση: «Εχουμε ακόμη ένα ημίχρονο και όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα μου παρουσιάζει σταθερό πρόσωπο και δεν έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, οπότε πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί αυτό το 2-0 στη Νέα Σμύρνη. Θα είναι αυτοκτονία να αποκλειστούμε».

Για τις νίκες των ελληνικών ομάδων στο κύπελλο UEFA, o άσος των «κυανέρυθρων» είπε με έμφαση: «Είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν το πιστεύαμε πως θα γίνει. Ηταν η μέρα της Ελλάδας. Ολες οι ομάδες μας παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένες και πήραν βαθμούς, που χρειάζεται η χώρα μας. Σιγά σιγά ανεβαίνουμε στα μάτια της Ευρώπης».

Την Κυριακή ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη (17.00) με στόχο την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή