Ρεβάνς και… Βέροια βλέψεις της Λάρισας

Ρεβάνς και… Βέροια βλέψεις της Λάρισας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και όμως… Ετσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας της Λάρισας με την  Μπλάκμπερν, η ομάδα του κάμπου θα μπορούσε να είχε πετύχει μεγαλύτερη (από το 2-0) σε έκταση νίκη επί των Αγγλων και να έδινε στη ρεβάνς χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Ωστόσο, η εμφάνιση και η επιτυχία των παικτών του Δώνη είναι σπουδαίο επίτευγμα και δικαίως μπορούν όλοι στη Λάρισα να ονειρεύονται την πρόκριση στους ομίλους.

Για τον αγώνα του Βόλου μίλησε χθες ο Ηλίας Κυριακίδης: «Εξαρχής τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς, αφού δεν συγκρίνεται μια αγγλική ομάδα με τις ελληνικές. Η αλήθεια είναι ότι πριν τον αγώνα και με ένα 0-0 θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Φανταστείτε τώρα λοιπόν με το 2-0 πόσο ικανοποιημένοι μπορεί να είμαστε… Ηταν μια αγγλική ομάδα κλασική, αλλά όπως συνηθίζουν οι Αγγλοι παρουσιάζουν άλλο πρόσωπο, όταν βγαίνουν από τη χώρα τους».

Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς, είπε: «Ειλικρινά με φοβίζει ο ταχύτατος ρυθμός που θα έχει η Μπλάκμπερν στην έδρα της. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να μας πιέσει από την αρχή, όπως κάνουν οι Αγγλοι στην έδρα τους και όπως είχε κάνει η Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό.».

Φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η συνολική παρουσία των ελληνικών ομάδων στο κύπελλο UEFA: «Είμαστε περήφανοι».

Πλέον, άπαντες στη Λάρισα έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον αυριανό αγώνα του Αλκαζάρ με Βέροια (17.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή