Φουλ επίθεση με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την ήττα στην Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, με μια πρώτη ματιά, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τυπικά μόνο ένα. Εφυγε ο Γιώργος Παράσχος και τη θέση του πήρε ο Φερνάντο Σάντος. Στην ουσία όμως η έλευση του Πορτογάλου προπονητή φαίνεται να έχει φέρει αρκετές αλλαγές στον «δικέφαλο». Πέρα από την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ο Σάντος έχει αλλάξει και το αγωνιστικό σχήμα και απόψε (19.00 ΣουπερΣπορ1) στο ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα έχει επιθετικές βλέψεις μιας και προπονητής του χρησιμοποιεί σχήμα με τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή και ισάριθμους στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος έχει αφιερώσει αρκετές ώρες προκειμένου να περάσει στους παίκτες τη φιλοσοφία του και να τους τονίσει πως θέλει συνεχώς η μπάλα να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω.

Θέση στην αποψινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν κερδίσει οι Λάκης, Σνάουτσνερ και Μπαϊάνο οι οποίοι θα φορέσουν για πρώτη φορά φέτος τη φανέλα του «δικέφαλου», ενώ σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα στο αρχικό σχήμα δεν θα βρίσκονται οι Γεωργιάδης και Βρύζας λόγω μικροτραυματισμών, καθώς και ο ανέτοιμος Ιλιεφ.

Στον Ηρακλή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, μία ακόμη αποτυχία, θα μαζέψει πολλά γκρίζα σύννεφα πάνω από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Ο προπονητής του «γηραιού» γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θα επιθυμούσε μιας και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα «και εμείς να είμαστε ένα ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ένα ερώτημα για εμάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή