Αν έχεις Λίνεν διάβαινε…

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Λεβαδειακό αλλά και την… κούραση νίκησαν κυριακάτικα οι παίκτες του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Και αυτό, γιατί του αγώνα για τη Σούπερ Λίγκα είχε προηγηθεί (μόλις την περασμένη Πέμπτη) ο θρίαμβος στη Γαλλία. «Ξέραμε ότι εκτός από τον Λεβαδειακό, ο σημαντικότερος αντίπαλός μας ήταν η κούραση από το ματς με τη Σοσό. Παρ’ όλ’ αυτά, με καθαρό μυαλό καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γρήγορα γκολ, στα οποία δεν υπήρξε άμεση απάντηση από τον αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο χθες ο Γρηγόρης Μάκος.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των φίλων των «κυανέρυθρων», οι οποίοι (σχεδόν) γέμισαν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Ο κόσμος ήρθε μετά το διπλό στη Γαλλία για να μας επιβραβεύσει. Για εμάς, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι πολύ καλό να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Σου δίνει ώθηση. Ηταν όπως πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με την Καλαμαριά, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, καθώς έκανε ισοπαλία με τον Αρη και παίζει και δεύτερο ματς εντός. Για τον Λίνεν τι να πω; Εχει φέρει διαφορετική νοοτροπία και μας έχει κάνει ομάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή