Λίγα τα φαβορί, αρκετές ισοδυναμίες

Λίγα τα φαβορί, αρκετές ισοδυναμίες

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρέχον κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι αρκετά δύσκολο και για καλά ενημερωμένους παίκτες. Και είναι φυσικό, αφού δεσπόζουν τα ματς του Αγγλικού League Cup, στα οποία οι περισσότερες ομάδες δοκιμάζουν τους εφεδρικούς ποδοσφαιριστές τους. Ετσι δεν έχει σημασία το όνομα, ακόμα και η έδρα αν δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις και αν είναι δυνατόν μέσα από καλά ενημερωμένα wemd sites τις τελικές επιλογές των ομάδων. Συνήθως οι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα ή θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν δίνουν βάρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι η τρίτη σε σημασία μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Υπάρχει όμως και αγωνιστική δραστηριότητα στα μεγάλα πρωταθλήματα Ισπανίας, Γερμανίας και Ιταλίας. Αποφεύγουμε εντελώς τα αγγλικά παιχνίδια, για τους λόγους που είπαμε. Αρχίζοντας από την Ισπανία, να υπενθυμίσουμε πως οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, με τις λεγόμενες μικρές, δεν έχουν τις χαώδεις αποστάσεις που ισχύουν εδώ στην Ελλάδα και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάμε. Οσοι για παράδειγμα είδαν προχθές το παιχνίδι Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Η Σεβίλλη που είναι θεωρητικά το φαβορί απέναντι στην Εσπανιόλ έχει τόσο μικρή απόδοση που δεν αξίζει τον κόπο το ρίσκο. Πιθανότητα παγίδας στον αγώνα Βαλένθια – Χετάφε, ικανή για το διπλό η Ατλέτικο Μαδρίτης και ισοδυναμίες στα ματς Λα Κορούνια – Ουέλβα και Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ. Στη Γερμανία το Αννόβερο, από το οποίο αναμένουμε να αντιδράσει, είναι σε θέση να κάνει το διπλό, ενώ ισχυρή πιθανότητα νίκης έχει η Κολωνία. Στο καμπιονάτο, για άσο με καλή απόδοση βλέπουμε την Πάρμα που τα πήγε περίφημα κόντρα στη Μίλαν. Οι μεγάλες ομάδες έχουν «αστείες» αποδόσεις και το μόνο που προκύπτει είναι η βολική ισοπαλία στο ματς Φιορεντίνα – Ρόμα. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις υπάρχουν στη Β΄ Ιταλίας. Για νίκη η Αλπινολέφε και για ισοπαλίες Μπολώνια – Μπρέσια και Ρίμινι – Μοντένα. Τέλος, στο ελβετικό ντέρμπι κορυφής όπως σε όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια, η περίπτωση της ισοπαλίας είναι η επικρατέστερη εκδοχή. Βεβαίως, το ποντάρισμα που ψάχνει τις υψηλές αποδόσεις των ισοπαλιών πρέπει να γίνεται σε συστήματα με ζητούμενα για να αυξάνονται οι πιθανότητες στην προστασία του ποσού που ποντάρουμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή