Ο Βαρεζάο στόχος του Ολυμπιακού

Ο Βαρεζάο στόχος του Ολυμπιακού

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πιθανότατα τον Αντρέι Κιριλένκο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ακόμη ένας μη Αμερικανός ΝΒΑer αναμένεται να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο, Αντερσον Βαρεζάο των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ομάδα των «Ιπποτών» και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει τη ρελάνς μετά την απώλεια του Γιασικεβίτσιους, αλλά και να συμπληρώσει το ρόστερ του αποκτώντας έναν παίκτη που θα δυναμώσει κι άλλο την φροντ λάιν του. Αλλωστε, οι εμφανίσεις του Λόρεν Ρόμπερτς, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ικανοποιήσει κανέναν, ενώ και η εικόνα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη δεν θυμίζει ακόμη αθλητή του μπάσκετ. Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως τις ισπανικές Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και τη ρωσική Κίμκι. Ομως, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είναι αποφασισμένος να «χρυσώσει» το χάπι μετά την έκβαση της υπόθεσης του «Σάρας».

Στο θέμα του γκαρντ ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Λιν Γκριρ. Ο 28χρονος Αμερικανός «κόπηκε» από το ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς για να πάρει τη θέση του ο πρώην στόχος των «ερυθρολεύκων», Τσάρλι Μπελ και φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών. Ο Γκριρ, ο οποίος τη σεζόν 2002-03 φόρεσε τη φανέλα της Νήαρ Ηστ, πέρυσι αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ με τα «ελάφια» είχε μέσο όρο 4,1 πόντους, 0,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,4 κλεψίματα σε σύνολο 41 αγώνων.

– Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο οποίος αποτέλεσε βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ. Ο 33χρονος Κροάτης γκαρντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Πανελλήνιο.

– Την απόκτηση του Βαγγέλη Σκλάβου για έναν χρόνο ανακοίνωσε χθες ο Πανελλήνιος. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Ροστόφ.

– Η εθνική μας ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που διεξάγεται στην Ιταλία, ηττήθηκε από τη Γαλλία με 58-50 στην πρώτη αγωνιστική του Γ΄ ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία επικράτησε της Ιταλίας με 60-55.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή