Πισω απο τις Καμερες

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να τον δούμε στα δύσκολα

«Δώσε μου μάτια να σε βλέπω» ήταν ο Ολυμπιακός σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα με τον ΟΦΗ, το ζητούμενο, όμως, είναι να παίζει έτσι όχι μόνο στα θεωρούμενα εύκολα παιχνίδια, αλλά και στα δύσκολα. Κυρίως στην Ευρώπη…

Απρεπείς αποδοκιμασίες

Απαράδεκτοι ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που έβριζαν τον Στέλιο Σφακιανάκη επειδή πέτυχε γκολ. Τι έπρεπε να κάνει; Επαγγελματίας είναι, τη δουλειά του έκανε. Εντάξει, προκάλεσε κι αυτός δείχνοντας το αυτί του, μπορούσαν να τον αποδοκιμάσουν, αλλά ώς εκεί. Η μητέρα του τι σχέση είχε με τον αγώνα;

Αυστηροί… κριτές

Ο Λούα Λούα είχε μια μικρή αστάθεια στην έξοδο μετά το ροντάτ και το φλικ που έκανε, έπειτα από το πρώτο γκολ του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και γι’ αυτό οι κριτές τού έκοψαν 0,10 του βαθμού… Ν. Α. Κων.

Ο… μαραθωνοδρόμος

Με τη φρεσκάδα εφήβου παίζει φέτος ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Βλέπετε, εν αντιθέσει με πέρυσι όταν και αγωνίστηκε με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ξεκουραστεί, στο πρόσφατο καλοκαίρι κατάφερε να… γεμίσει τις μπαταρίες του. Ετσι, έχει γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι του «ερυθρόλευκου» παζλ. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στον αγώνα με τη Λάτσιο ήταν ένας απ’ τους τρεις παίκτες που έτρεξαν τα περισσότερα χιλιόμετρα! Ν. Ν. Γ.

Κάτι λένε τα εισιτήρια

Το εντυπωσιακό 5×5 των ομάδων μας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περασμένη Πέμπτη άλλαξε το κλίμα και τόνωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το ελληνικό πρωτάθλημα. Φάνηκε αυτό από τα εισιτήρια που διατέθηκαν στη 2η αγωνιστική, όπου σημειώθηκε ρεκόρ από συστάσεως Σούπερ Λίγκας, με εντυπωσιακή αύξηση μάλιστα. Σ’ αυτήν την αγωνιστική κόπηκαν 80.923 εισιτήρια, σχεδόν 17 χιλ. παραπάνω από τα 64.320 που είχαν διατεθεί στην 20ή αγωνιστική της περασμένης περιόδου, ρεκόρ μέχρι την περασμένη Κυριακή.

Καλοδεχούμενο βήμα

Βεβαίως, 80 χιλ. εισιτήρια για μια ολόκληρη αγωνιστική είναι πολύ μικρός αριθμός ακόμα και για μια μικρή (πληθυσμιακά) χώρα, όπως η Ελλάδα. Τόσα κόβουν σε ένα και μόνο παιχνίδι τους η Ρεάλ ή η Μάντσεστερ, για παράδειγμα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να γκρινιάζουμε. Οπως λέει και ο λαός, στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι! Κάθε βήμα προς τα μπρος είναι καλοδεχούμενο και είναι ευχής έργο που στα περισσότερα γήπεδα παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, με πολλά γκολ, ζεσταίνοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο.Χρ. Κ.

Ευκαιρία να φύγει…

Μπορεί μέχρι στιγμής η ΚΑΕ Πανελλήνιος να διαψεύδει τις όποιες φήμες περί αντικατάστασης των δύο Αμερικανών, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής είχαν τροχαίο ατύχημα, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο ένας εκ των δύο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κυψέλη. Ο λόγος για τον Μέλβιν Σάντερς, που υπέστη κάταγμα κλείδας και αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Ολυμπιονικών» σε διάστημα όχι μικρότερο του 1,5 μήνα. Οσο για τον Λιούις Σιμς, ο οποίος υπέστη κάταγμα πλευρού, δεν θα χρειαστεί να λείψει για περισσότερο από ένα μήνα.Σ. Δ.

Υπάρχει χημεία…

«Πετάει» η Ελίνα Ανδριόλα τώρα που προπονείται με την αγαπημένη της προπονήτρια, Νέλι Ασένοβα. Μέσα σε δύο μήνες άλλαξε τα προγράμματά της και πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς. Χαρακτηριστικό της… χημείας των δύο γυναικών είναι ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε η γυμνάστρια στο γκαλά του παγκοσμίου πρωταθλήματος (χόρεψε εκπληκτικά υπό τους ήχους της μελωδίας «Τα πάθη του Χριστού») σχεδιάστηκε την ίδια ημέρα.Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή