Υλοποιούνται οι υποσχέσεις του Πεσέιρο

Υλοποιούνται οι υποσχέσεις του Πεσέιρο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έπειτα από 203 ημέρες… ξηρασίας, συνοδεύτηκε με μια πειστική εμφάνιση και πολλές υποσχέσεις. Πέρα από το άνετο 0-3 απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Εργοτέλης, οι «πράσινοι» έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τα στοιχεία που είχε «υποσχεθεί» ο Πεσέιρο στο ξεκίνημα της περιόδου, όπως ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, έντονο επιθετικό χαρακτήρα, θεαματικούς συνδυασμούς και πολλές ευκαιρίες. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 35΄ αλλά ακόμα και μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός είχε την εικόνα του νικητή και ικανοποιούσε με την απόδοσή του. Πρόσθετα κέρδη για τον Πεσέιρο είναι δύο παίκτες που μέχρι πρότινος δεν τους υπολόγιζε λόγω τραυματισμών. Οι Μόρις, Ιβανσιτς έπαιξαν για πρώτη φορά εφέτος σε επίσημο παιχνίδι και προσαρμόστηκαν αμέσως. Μαζί μ’ αυτούς, κέρδος ήταν και ο Ρομέρο, ο οποίος ήλθε από τον πάγκο και με δύο γκολ συν μία ασίστ, αποδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι. «Μπράβο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι μόλις επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες» είπε στους παίκτες του ο Πεσέιρο.

– Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ενακαρίρε. Αποχώρησε με κάκωση στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, έκανε χθες εξετάσεις και περιμένει σήμερα τα αποτελέσματα. Εκτός προπόνησης έμειναν και οι Γκούμας (εμπύρετη γαστρεντερίτιδα), Καραγκούνης (ελαφρύ διάστρεμμα). Η κατάστασή τους δεν είναι ανησυχητική και λογικά θα είναι στη διάθεση του Πεσέιρο για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

– Φιλικό αγώνα (5 μ.μ., κεκλεισμένων των θυρών) θα δώσουν σήμερα οι «πράσινοι» με τον Ηλυσιακό στην Παιανία. Ο Πεσέιρο θα χρησιμοποιήσει όσους δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο Ηράκλειο.

– Υστερα από συμφωνία των δύο ΠΑΕ, δεν θα γίνει μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Λεωφόρο. Το αντίστοιχο θα ισχύσει και στον αγώνα της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή