Χόρτασαν ποδόσφαιρο

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν εκπληκτικός. Ο Ολυμπιακός παίζοντας για πρώτη φορά φέτος ενώπιον των οπαδών του, πρόσφερε χορταστικό θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΟΦΗ. Το γεγονός πως επικράτησε των Κρητικών με το εντυπωσιακό 6-2, δικαιολογεί τα άκρως κολακευτικά σχόλια για την ομάδα του Τάκη Λεμονή. Για την ομάδα που όλοι οι «ερυθρόλευκοι» ονειρεύονται…

Το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας είχε φαντασία, ρυθμό και αυτοματισμούς. Αλλά όπως λένε οι άνθρωποί του, χρειάζεται ακόμη χρόνο για να δέσουν οι πολλοί νέοι παίκτες με τους παλιούς και να φέρνουν θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αναμφίβολα, στον νέο Ολυμπιακό υπάρχουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο κορυφαίος παίκτες της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο πρόσωπο του οποίοι φαίνεται ότι η κερκίδα βλέπει τον νέο ηγέτη του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό των πρωταθλητών που κυκλοφορεί, τόνισε: «Δεν είμαι της φιλοσοφίας να κάθομαι να αναλύω τι μπορεί να έφταιγε τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη. Θέλω φέτος να παλέψουμε όλα τα ματς και ο χρόνος θα δείξει πού μπορούμε να φτάσουμε.

Πάντως θεωρώ ότι θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δεύτερη θέση, αφού η Ρεάλ είναι το φαβορί στον όμιλο». Αποκάλυψε δε ότι προτιμά να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, πάρα στην επίθεση.

Ακόμη, στο περιοδικό του Ολυμπιακού φιλοξενείται συνέντευξη του Ιλια Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε άγνωστες λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου: «Εκεί που αγχώθηκα πολύ ήταν με τον Λούα Λούα! Οταν ήρθε εδώ και είχαμε συμφωνήσει σε όλα, μόλις τελειώσαμε την κουβέντα ήθελε να δει το Καραϊσκάκη και ζήτησε προθεσμία δύο ωρών να μιλήσει με τους μάνατζερ. Εκεί λίγο φοβήθηκα, μήπως αλλάξει γνώμη και κάτι δεν πάει καλά» είπε ο Ιλια Ιβιτς. Οσο για τον Καστίγιο, ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα με τον Καστίγιο, αλλά κάθε παίκτης έχει και μία τιμή και ήταν πολύ δύσκολο να μην αποδεχθούμε την πρόταση της Σαχτάρ».

Ο δε Ροντρίγκο Αρτσούμπι τόνισε: «Ηρθα με όνειρα και φιλοδοξίες και δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ούτε είμαι από αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, γιατί μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις».

Χθες, είχαν ρεπό οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατά του ΟΦΗ. Κανονικά προπονήθηκαν οι Μενδρινός, Ματσούκας, Φακίνος, Μήτρογλου, Αρτσούμπι, Σηφάκης και Παναγόπουλος, ενώ θεραπεία έκανε ο Μπούτινα και ο Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή