Χωρίς ανάσα η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Βέροια

Χωρίς ανάσα η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Βέροια

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς… ανάσα συνεχίζει η ΑΕΚ. Ο εξ αναβολής αγώνας της πρώτης αγωνιστικής, αύριο, στη Βέροια, αναγκάζει παίκτες και τεχνική ηγεσία ν’ αλλάξουν γρήγορα σελίδα και ν’ αφήσουν τους πανηγυρισμούς της νίκης επί του Ατρομήτου. Γεγονός που ενδεχομένως να εκνεύρισε τις παλιοσειρές της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν τέσσερα χρόνια για να γευθούν τη χαρά της επιτυχίας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Φερέρ, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, μοίρασε συγχαρητήρια στα απόδυτήρια. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει και τις καθιερωμένες επισημάνσεις και συστάσεις. Αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν μέχρι και το 79ο λεπτό, όπότε και άρχισε να σκοράρει ο Ισμαέλ Μπλάνκο, και συνέστησε προσοχή και αν είναι δυνατόν να μηδενιστούν.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, πάντως, ήταν το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εδειξε ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν αφήνει καμία φάση να πάει χαμένη και φροντίζει να βρίσκεται στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή. Αυτό άλλωστε έπραξε την Κυριακή και κατάφερε να σημειώσει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Αναμφισβήτητα, θα ήθελα να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση τόσο τη δική μου όσο και συνολικά της ομάδας. Νιώθω πολύ μεγάλη ευχαρίστηση που στην πρώτη μου παρουσία στην 11άδα κατάφερα να σκοράρω δύο φορές και χαίρομαι γιατί ικανοποίησα το τεχνικό επιτελείο. Προσπαθώ πάντα να είμαι στο σωστό σημείο. Να είμαι μπροστά κι αν μπορώ να πάρω μια καλή μπαλιά, ακόμη καλύτερα για την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πλέον, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπήκε στο χρονοντούλαπο και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό με τη Βέροια. Χθες το πρωί, στους Θρακομακεδόνες, όσοι αγωνίστηκαν προχθές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Παντελής Καφές άρχισε πρόγραμμα αγωνιστικής επανένταξης σε υψηλό ρυθμό (με ειδική περίδεση), όμως η συμμετοχή του είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα θα απουσιάσουν ο Ζούλιο Σέζαρ και ο τιμωρημένος Νίκος Λυμπερόπουλος. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται ν’ αγωνισθούν οι Μανού και Ριβάλντο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και οι Τόζερ, Πλιάτσιας που εξέτισαν τη τιμωρία τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και σήμερα το πρωί (10.00), με την προπόνηση να είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους. Στη συνέχεια ο Λορένθο Σέρα Φερέρ θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει το απόγευμα (18.00). Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή