ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΗΞΗ: Ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε χθες ότι ο Ροναλντίνιο έχει αναθέσει στον αδελφό και μάνατζέρ του να τον φέρει σε επαφή με την Τσέλσι ώστε να μεταγραφεί στους Κυπελλούχους Αγγλίας. Ο λόγος της ξαφνικής αυτής εξέλιξης είναι μια φημολογούμενη ρήξη με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» Φρανκ Ράικαρντ σχετικά με τα νυχτοπερπατήματα του Βραζιλιάνου άσου.

ΑΓΓΛΙΑ: Η Εθνική ομάδα της χώρας πρόκειται να κάνει προπόνηση σε γηπεδάκι ποδοσφαίρου ενός σχολείου στο Μάντσεστερ ώστε να είναι έτοιμη για το παιχνίδι με την Εθνική Ρωσίας στη Μόσχα που θα διεξαχθεί επί πλαστικού χλοοτάπητα τον Οκτώβριο. Η λύση γηπέδου του σχολείου με το πλαστικό χόρτο επελέγη αντί των προπονητηρίων της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον τεχνικό Στιβ Μακλάρεν λόγω της «εξαιρετικής ποιότητάς» του, όπως δήλωσε.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ: Νέα εμφάνιση πρόκειται να αποκτήσει το φημισμένο Καμπ Νου, η έδρα της Μπαρτσελόνα, καθώς η ανακαίνισή του ανατέθηκε στον Βρετανό αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ. Ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 365 εκατομμύρια ευρώ και θα κάνει το στάδιο να ταιριάζει με την αισθητική του Γκάουντι, του διάσημου αρχιτέκτονα από τη Βαρκελώνη. Το εξωτερικό του σταδίου θα έχει όψη κιτρινο-κόκκινου μωσαϊκού, παραπέμποντας στην καταλανική σημαία, αλλά και κόκκινου-μπλε, στα χρώματα της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή