«Ροπαλιά» στον ΠΑΟ και στο σούπερ καπ

«Ροπαλιά» στον ΠΑΟ και στο σούπερ καπ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… κυανόλευκο χρώμα βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της αγωνιστικής περιόδου 2007 – 2008 στο βόλεϊ. Ο πρωταθλητής Ηρακλής νίκησε με 3-2 τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΠΑΟΚ, και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια ζωής και η φετινή ήταν αφιερωμένη στη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα καταπολεμά τον καρκίνο του στήθους».

Κατώτερος από ό,τι αναμενόταν παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Αντρέι Κράβαρικ καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» έκαναν πολλά λάθη στο σερβίς και στην υποδοχή, ενώ οι παίκτες του «Γηραιού» επωφελήθηκαν και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. «Θα παίξουμε καλύτερα στους επόμενους αγώνες. Είχαμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί. Ηταν ατυχία· δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε», τόνισε μετά την αναμέτρηση ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Μάουρο Μπερούτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή