Αλλάζει σελίδα στη σημερινή Γ.Σ. ο ΠΑΟΚ

Αλλάζει σελίδα στη σημερινή Γ.Σ. ο ΠΑΟΚ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον ΠΑΟΚ η αποψινή γενική συνέλευση, η οποία θα αρχίσει στις 19.00 στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας, μπορεί να σημάνει αλλαγή σελίδας στον σύλλογο. Απαντες περιμένουν, ύστερα από δύο αναβολές, να κάνει πράξη τα λόγια του ο Βασίλης Παγώνης και να στηρίξει με κάθε τρόπο τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην προσπάθεια που γίνεται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αν τελικά επιτευχθεί θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει στην οικονομική εξυγίανση.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φερνάντο Σάντος, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει στην σύνθεσή του τον Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος θα απουσιάσει για τρεις μήνες λόγω ρήξης μηνίσκου. Αντίθετα, θα δώσει το παρών ο Ντάνιελ Φερνάντεζ,ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο πόδι, όμως, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού ο Αρης

Στον Αρη έχουν το μυαλό τους στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Σαραγόσα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ότι πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου με τους «ερυθρόλευκους», κάτι που πράττει και ο ίδιος. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλει να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό πνεύμα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό θα δώσει στους παίκτες του κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μια θέση στην αρχική ενδεκάδα φαίνεται να κερδίζουν οι Χαβίτο και Κάλβο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί φαίνεται να σκέφτονται περισσότερο τον αγώνα της Πέμπτης στην Ισπανία και τα τερτίπια των διοικούντων της Σαραγόσα. Στον Αρη είχαν συμφωνήσει με τους Ισπανούς, πριν από την πρώτη αναμέτρηση, για δύο χιλιάδες εισιτήρια των 25 ευρώ. Χθες, όμως, από την διοίκηση της Σαραγόσα έγινε γνωστό ότι θα διαθέσουν στους φίλους του Αρη 1.500 εισιτήρια, σε δύο χωριστές εξέδρες, ακριβώς απέναντι η μία από την άλλη. Συν τοις άλλοις, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 60 και 80 ευρώ.

Η ΠΑΕ Αρης, από την πλευρά της, ζητά να ισχύσει η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών τονίζοντας, μάλιστα, ότι είναι αποφασισμένη να προσφύγει ακόμη και στην ΟΥΕΦΑ, αν η Σαραγόσα δεν αλλάξει στάση.

Εξηγήσεις από Γιοβάνοβιτς

Στον Ηρακλή η αναμέτρηση της Κυριακής κρίνεται κομβική για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας αλλά και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του «Γηραιού» μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ για την κακή εικόνα της ομάδας. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σέρβος προπονητής κλήθηκε να αναλάβει τον Ηρακλή λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ είχαν προηγηθεί τα γεγονότα που οδήγησαν τον Βαγγέλη Βλάχο στην πόρτα της εξόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή