ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι τραυματισμοί κατάρα για Ηρακλή

Νωρίς χτύπησε την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή η… κατάρα των τραυματισμών. Ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Σούπερ Καπ, έπαθε ρήξη μηνίσκου και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για, περίπου, ένα μήνα και θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10). «Ετσι είναι ο αθλητισμός. Πολλές φορές μπήκα στη… λίστα για επέμβαση αλλά την τελευταία στιγμή δεν απαιτείτο να γίνει. Τώρα θα γίνει η επέμβαση. Δεν ξέρω ακόμα πόσο είναι η ζημιά. Θα συναντηθώ με τον γιατρό και θα δούμε», μας είπε ο διεθνής. Η επέμβαση ενδέχεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αντερς Κρίστιανσον, ξεκίνησε με τίτλο την καριέρα του στον Ηρακλή. «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να ξεκινάς με έναν τίτλο και να βάζεις τις βάσεις για τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα δείξει πολλά πράγματα στη συνέχεια», υπογράμμισε.

– Στο παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ, το οποίο αρχίζει σήμερα στη Φορταλέτσα της Βραζιλίας θα αγωνιστούν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Οι αθλήτριες προετοιμάστηκαν με μία από τις κορυφαίες ομάδες, τις πρωταθλήτριες κόσμου, Τζουλιάνα / Λαρίσα.